BetűtÃpus
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
BetűtÃpus
Csak meg szeretném kérdezni, hogy le lett-e váltva a betűtÃpus, vagy csak az én böngészÅ‘m bénázik a fÅ‘oldalon a témák cÃmeivel, és mindenhol, ahol a témák fel vannak sorolva? Kicsit zavaró, mert a betűk szélessége kicsit különbözÅ‘. Ha az én bajom, mit lehet csinálni?
A lepke akkor sem siet, ha üldözik.
-
Szikra - Hozzászólások: 574
Re: BetűtÃpus
Nem változtattunk semmin és nálam minden ugyanúgy is néz ki...Van esetleg még valaki, akinél megváltozott hirtelen az oldal? Mert akkor lehet hogy az extra valamilyen frissÃtését nem tolerálja az adott böngészÅ‘...
Szikra, milyen böngészÅ‘t használsz? Próbáltad másmilyennel és azzal is ilyen volt? Az egyetlen ami hirtelen eszembe jut, hogy a böngészÅ‘d menüsorában a "Nézet" pontból kiválasztod vagy az oldalstÃlus opciót és megpróbálod, hogy ha "alap oldalstÃlusra" állÃtod, akkor visszavált-e esetleg (netán elÅ‘ször "nincs oldalstÃlus" - amivel igen ronda lesz hirtelen az egész - majd utána "alap oldalstÃlus"). Megnézheted ugyanitt, hogy ha a karakterkódolással játszol, nem változik-e a helyzet.
Egyébként nem lettek hirtelen kisebbek is a betűk nálad? Mert nálam akkor szoktak hirtelen furán egyenetlenekké válni, ha véletlenül kisebbÃtem a nézetet (középsÅ‘ gombbal játszom mondjuk az egéren, megnyomom és eltekerem eggyel. EttÅ‘l aztán az egész oldal picit összébb megy). Ha esetleg ez történt, akkor a Nézet -> NagyÃtás menüvel vissza tudod nagyÃtani (vagy visszakicsinyÃteni, ha véletlenül felnagyÃtottad)
Hát, ennyi jutott eszembe. Remélem gyorsan megjavul nálad a fórum kinézete...
Szikra, milyen böngészÅ‘t használsz? Próbáltad másmilyennel és azzal is ilyen volt? Az egyetlen ami hirtelen eszembe jut, hogy a böngészÅ‘d menüsorában a "Nézet" pontból kiválasztod vagy az oldalstÃlus opciót és megpróbálod, hogy ha "alap oldalstÃlusra" állÃtod, akkor visszavált-e esetleg (netán elÅ‘ször "nincs oldalstÃlus" - amivel igen ronda lesz hirtelen az egész - majd utána "alap oldalstÃlus"). Megnézheted ugyanitt, hogy ha a karakterkódolással játszol, nem változik-e a helyzet.
Egyébként nem lettek hirtelen kisebbek is a betűk nálad? Mert nálam akkor szoktak hirtelen furán egyenetlenekké válni, ha véletlenül kisebbÃtem a nézetet (középsÅ‘ gombbal játszom mondjuk az egéren, megnyomom és eltekerem eggyel. EttÅ‘l aztán az egész oldal picit összébb megy). Ha esetleg ez történt, akkor a Nézet -> NagyÃtás menüvel vissza tudod nagyÃtani (vagy visszakicsinyÃteni, ha véletlenül felnagyÃtottad)
Hát, ennyi jutott eszembe. Remélem gyorsan megjavul nálad a fórum kinézete...

I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
-
Smaug - Hozzászólások: 6099
IEm van, de gyorsan megnyitottam a Safarit, azzal is ugyanez a helyzet. Betűkisebbedés nem történt, és az a fura, hogy mindösszesen a témák cÃmei lettek furák, se a "részlegek", se a leÃrások, se a hozzászólások, nevek... 
Kipróbáltam a kódolást, a stÃlus alapstÃluson volt, nagyÃtottam... Semmi. A nagyÃtásban kevésbé feltűnÅ‘, de látszik.

Kipróbáltam a kódolást, a stÃlus alapstÃluson volt, nagyÃtottam... Semmi. A nagyÃtásban kevésbé feltűnÅ‘, de látszik.
A lepke akkor sem siet, ha üldözik.
-
Szikra - Hozzászólások: 574
Hmmm, ez különös. Nekem Firefoxom van, de megnéztem gyorsan IE-ben is és ott sincsenek elcsúszva a betűk...bár érdekes módon más a betűtÃpus...
Ami még talán megér egy próbát (bár nem hiszem hogy változtatna a helyzeten) hogy az Eszközök -> BeállÃtások részben megkeresed az alapértelmezett betűt (nekem a Tartalom cÃmszó alatt található) és átállÃtod Times New Roman, 16-os méretre. Hátha az megoldja...
Igazából ötletem sincs, hogy mitől lehet, pláne hogy csak a témanevek változtak meg...
Ami még talán megér egy próbát (bár nem hiszem hogy változtatna a helyzeten) hogy az Eszközök -> BeállÃtások részben megkeresed az alapértelmezett betűt (nekem a Tartalom cÃmszó alatt található) és átállÃtod Times New Roman, 16-os méretre. Hátha az megoldja...
Igazából ötletem sincs, hogy mitől lehet, pláne hogy csak a témanevek változtak meg...

I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
-
Smaug - Hozzászólások: 6099
Nalám semmi baj nincs se Safariban, se Firefoxban, se Google Chrome-ban (háromféle böngészÅ‘t használok aktÃvan xD Le kéne szoknom róla) Safariban nekem csak sötétebbek a témacÃmek betűszÃne. o.O
-
Mirtusz - Hozzászólások: 721
5 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1