Most olvasgattam itt és gondoltam én is megosztom a készülőben volt Bjd babám történetét veletek
Minden azzal kezdődött, hogy fejeket gyúrogattam és volt egy ami megtetszett, majd tökéletesítgettem, míg olyan nem lett, amilyet szerettem volna. Olyan könyörgő arca volt, hogy megkaphassa a testét, hogy nekiálltam keresgélni a testek között, meg is találtam Moniee segítségével
minden jól alakult
Nyaralni mentünk, és én vittem magammal a buksit, mert még volt min dolgozni és farigcsáltam a kis arccsontját, mikor kimentem pár pillanatra a szobából

Nem kellett volna
TUdni kell, hogy van egy hiperaktív óvodás unokahugom, aki egy tündéri kis szöszi kékszemű aranyfalat NAK TŰNIK.
Mikor odaértünk, megmagyaráztam neki elég világosan, hogy nem szabad a fejhez nyúlni, mert nagyon nagy baj lesz
Teljesen azt hittem egyedül vagyok a helyen ahol nyaraltunk, mert mindenki lement és nekem elfelejtettek szólni, hogy a gyereket fent hagyják velem
Visszatérve a dolgohoz mire vissza mentem a kislány a koszos kezében tartotta az én becses kis fejecskémet amivel annyit kínlódtam

elindultam fel, de kiejtette a kezéből és a fejnek annyi

ici pici darabokban van egy kis dobozkába zárva, mert sajnos nem lehetett helyre hozni
Köszönöm Moniee-nak, hogy segített "túltenni magamat a dolgon"
Tehát egyáltalán nem bízom a gyerekekben, annyira mérges voltam, legfőképpen magamra, mert nem szabadott volna otthagynom csak úgy a fejet, dehát nem gondoltam volna hogy Izzie ottvan
Rá is haragszom mert a szájába rágtam, hogy a babafejhez nem nyúlkapiszka
Ebből tanulva, idén nyáron, mikor a 20 m2 es szobámban óvodát nyitottam, mindent bepakoltam a szekrényembe és bezártam. A szobám teljesen üres volt, semmi olyat nem hagytam kint amit mozgatni lehetett
De ha fej nem tört volna össze akkor most nem rendelném meg Resinsoul Lan-t, úgyhogy valamilyen szintem örülök