Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

Általános csevegés BJD témában

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Koffeey » 2011.09.21. 08:13

A nagy felismeréseket :lol: A múltkor az M3 rendelés keretein belül vettem Sakkunnak egy gatyót, amit nagggyon vártam mert iszonyatosan megtetszett a képeken :spark Megjött, örültem, víí, minden, ráadom Sakkunra... hát mondom ez nagy Kép Jó, "polcra" került, hogy majd akkor eladom @_@ (SDC méretben rendeltem, mert a testünk 45 centis)
Na, ma kihoztam, hogy akkor irány eladni... azért még egyszer rápróbáltam a gyerekre. Rájöttem, hogy ezt a csípőjére kell húzni :urjoke És hogy jó rá :lol: Kicsit így is nagy, de még pont nem zavaró xD Igaz a feneke picit nagy benne, de na... :lol:
KépKépKép
Itthon: Sakkun (BBB Sprite) & Damu (DollGru #6 × DF) & Reita (DF Lance × Impl)
Avatar
Koffeey
 
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2010.01.25. 08:19
Tartózkodási hely: Barcika

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: lilien » 2011.09.27. 19:23

Az expert szintre fejlődött reflexemet... x"D
Kamoku [bory] • Soshi [syen] • Nathaniel [har] • Anzen'na [chrom] • Ageha [dia] • Gärnet [r.vivien] • Ferena [vivien] • Guren [r.ai] • Kae [r.ai] • Shinichirou [r.chrom]
Layaway is my best friend. OTL
Avatar
lilien
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2010.01.27. 20:10
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: kibo » 2011.10.14. 11:12

Amikor végre meg van a tökéletes ruha és minden klappol ettől annyira be tudok sírni T___T ez olyan érzés, mint amikor először látom meg és beleszeretek, mert van benne valami és az a bizonyos szikra, hogy igen ő lesz az ... aztán a legjobbat kihozni ami a babában rejlik *_____* ~
**bocsi a kirohanásért de ma olyan boldog vagyok T___T ♥
** Alma **
Avatar
kibo
 
Hozzászólások: 383
Csatlakozott: 2009.11.24. 17:25

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2011.10.22. 19:18

Ha keresem őket, jönnek... de ha NEM keresem őket, akkor is jönnek.... XDD

Amikor türelmes vagyok és nem pattogok sehova, és nem is keresek vagy megyek fel semmilyen marketplace-re vagy írok embereknek... amelyik karakter haza akar jönni az mindig kvázi az ölembe esik. Szinte szó szerint.
Ez most van sokadszorra... kezdek komolyan félni. LOL

Lehet hogy a türelem mégis (rózsát) babát terem?? :lol:
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2121
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Lexi » 2011.10.23. 20:20

Koffeey írta:A nagy felismeréseket :lol: A múltkor az M3 rendelés keretein belül vettem Sakkunnak egy gatyót, amit nagggyon vártam mert iszonyatosan megtetszett a képeken :spark Megjött, örültem, víí, minden, ráadom Sakkunra... hát mondom ez nagy Kép

Na én pont fordítva jártam, amikor Crobidoll testhez vettem egy Dollmore skinny gatyát. Akkor még nem tudtam, hogy a Crobi srácoknak az átlagnál kb. 1 cm-el nagyobb a derekuk átmérője. =w=;;;; Mondjuk a gatyához volt egy öv is, és habár nem tudom begombolni, a gatya éppenséggel még ráfér a testre, az öv meg egész jól fixálja, és azóta is az egyik kedvenc gatyám, mert olyan jó szűk és szexi. XDD (persze az ágyék mindig el van takarva egy fölsővel :lol: bár igazából nem is látszik ki semmi)
Itthon: Alex (Crobidoll Yeon-Ho), Aurora (Peakswoods Goldie+wake-up ver.), Fynn (Crobidoll Nia), Emily (Crobidoll Limited Love Ara)

Kép
http://luleiya.deviantart.com/
Avatar
Lexi
 
Hozzászólások: 93
Csatlakozott: 2008.12.10. 17:15
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: NiuKy+ » 2013.04.06. 13:27

Azt szeretem a legeslegjobban mikor végre valahára egy baba kinézete ruházata festése haja és személyisége végre teljesen összhangban vannak. A pillanat amikor egy katakter kiteljesedik és minden tökéletes rajta, megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard. Ahogy a mondás tartja :D

Rengeteget szenvedek a babáimmal emiatt és egy hónapon bellül történt kettő ilyen kitökéletesedés is Sand és Berni jóvoltából ^///^ ^///^ ^///^
Kép

Amy . Terra . David . Vera . Ean . Berni . Ren . Zoi . Sigalit . Bertrand . Damian . Masato .
tervben: Fion
Avatar
NiuKy+
 
Hozzászólások: 3478
Csatlakozott: 2009.06.15. 19:12
Tartózkodási hely: Gödöllő

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Jume » 2014.08.30. 23:23

Azt szeretem ebben a hobbiban, hogy amikor egy nehéz, pörgős hét közben magam elé ültetem Estelt és ránézek, olyan mintha újra kapnék levegőt. :spark
Itthon: Estel - Dragon Doll Ying Ying,
Damasa - IOS Anarmonia head + Dollits D.A.D. body
Milo - Elfdoll Wu head + Doll Zone 62 boy body
Misha - LUTS 2014 even head + DF-A 62 cm boy body 3 ver.
Avatar
Jume
 
Hozzászólások: 135
Csatlakozott: 2014.01.08. 20:18
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Shinku » 2014.11.01. 22:39

Majdnem ugyanazt érzem én is, mint amit Jume. ^^
Én azt szeretem a legjobban ebben a hobbiban, hogy a babáim bearanyozzák a napomat. :csill: Hogyha bármi van, csak rájuk nézek és van, hogy percekig csak bámulom őket és gyönyörködöm bennük. Tudom, hogy ők mindig itt lesznek nekem. És a kis karakterükkel, mint egy háziállat akinek a "hülyeségein" jót lehet nevetni, felvidítanak.
Szeretek a karakterükről sztorikat szőni, és a legjobb, amikor egy babás talin ezt megoszthatom másokkal és ők is megosztják velem a babáik mindennapjait, sztorijait. ^^ Vagy csak úgy általánosságban szeretek a babáinkról beszélgetni, hogy mit tervezünk, milyen babák/testrészek hazahozatalán küzdünk éppen, stb.
Amit még nagyon szeretek, az a ruhák összeválogatása. :spark Imádok bolyongani az ebayen, etsyn, vagy a rendes emberi ruhaboltokban, babaruha ötletek után kutatva. A rendelésig mondjuk ritkán jutok el :'D , de ha mindenkit befejeztem, most már a ruhavásárláson a sor, mindenkit el fogok halmozni a kinézett ruhákkal. :)
Itthon: Alvin (AR - Cien) ● Letuchaia (CD - Vampire Beau) ● Wayne (SD - Shaun) ● Illinois (MNF Chloe) ● Lulu (MNF Ante) ● Ren (MNF Elf Shiwoo) ● Caro (MNF Miyu fej)
▪ ▪ ▪ Blog
Avatar
Shinku
 
Hozzászólások: 1802
Csatlakozott: 2009.10.19. 17:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Smaug » 2014.11.01. 23:33

Óh, a window shoppingot én is imádom. Főleg amíg magamnak nem volt akkora élmény ruhákat vásárolni, annyira jó érzés volt felturkálni minden létező babás boltot és legeltetni a szemeimet a szebbnél-szebb lehetőségeken.

Persze az áruk miatt a legtöbb csak ábrándozás marad, de akkor is....imádok pl. felmenni egy oldalra, és külön tabekben megnyitni az összes ruhát ami megtetszik, aztán végigmenni tabenként és csak azt megtartani amit meg is vennék (és van jó méretben), aztán összeszámolni mennyibe kerülnének, aztán sokkot kapni, aztán bezárni mindent ami nem abszolút és elengedhetetlenül beleszeretős kategória, aztán sóhajtozni fölöttük egy órát, aztán mindent bezárni és örökre elfeledkezni a vásárlásról :D

Ráadásul online mindez sokkal kényelmesebb mint ruhaboltokba mászkálni XD
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mit imádsz a legjobban a hobbidban?

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2014.11.02. 11:20

Igeeen window-shopping a legjobb :D Nekem már külön mappája van a babáknak a gépen s azokba lementve minden szép és jó, meg etsy-n elrendezgetve a kedvenceim karakterekre...és újabban ott még az anyagokat is elkezdtem külön kategorizálni, hogy majd én egyszer olyat veszek (úgysem XD ).
De kedvenc boltjaimhoz mindig vissza-visszanézek és a lementett képek egyre csak gyűlnek :D
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Előző

Vissza: Csevegő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

cron