Baba álmok^^

Általános csevegés BJD témában

Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.04.07. 22:18

Már említésre kerültek az általános csevegésben, de gondoltam érdemelnek egy önálló helyet, ahol leírhatjuk, kibeszélhetjük ha BJD-vel álmodunk. Hihi, baba-álomnapló :lol:


---***---***---***---****-

Hát álmodtam már máskor is babákkal, bár nem túl sokszor...de ez most nem esett jól ><

Három szereplője volt az álmomnak, én, a nagymamám és Ezra (ez már rosszul kezdődik! :lol:). Egy kis szobában az ágyon ültünk és beszélgettünk a nagyival Ezráról, miközben nézegettük. Egyszercsak észrevettem hogy mintha átázott szivacsszerűség volna, kicsit koszos foltos, úgyhogy megbeszéltük hogy megtisztítjuk - nagymama kapta a kezeit, én meg a többi részét.

Ugorjunk egy napot, megint ugyanaz a kicsi szoba, ugyanúgy beszélgettünk, mikor észrevettem hogy Ezra torzója tiszta fekete - elkezdett rohadni!! :o Ahogy vizsgáltam, láttam hogy a háta nagyon rohad és a mellkasa már teljesen fekete - sőt már kúszik felfelé a nyakán és elérte a feje alsó részét is! (különös észrevétel az álom alatt: a kezei, amiket a nagyi tisztított teljesen fehérek voltak).

Szóval villámgyorsan elkezdtem leszedni Ezra fejét hogy legalább azt megmentsem, de ahogy húztam felfelé a fejét, az arca - mintha csak ilyen arctábla-rendszerű lenne - fogta magát és leesett egyenesen rá a saját térdére. És olyan jól lefejelte a térdét, hogy szegény Ezrának letört az egész orra :shock: Méghozzá darabokban, hogy ne is tudjam összeszedni az összes kis szilánkot :cry:

Végül arra riadtam fel, hogy ott ülök szegény fejével és próbálom visszaillesztgetni az orra egyik darabját miközben azon gondolkodom hogy vajon ha elküldöm ahhoz az ügyes baba-javítóhoz akit DoA-n láttam (tényleg láttam - pont lefekvés előtt :lol:) akkor ő meg tudja-e majd csinálni szépen. Meg azon, hogy most aztán tényleg le kell szednem az arcfestését...


Gaaaah, baba-rémálom. Hát nem volt túl kellemes (szegény Ezraaaaaa... :cry: )
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Kirasan » 2009.04.10. 18:27

Tegnap nézegettem Dink's Dolls honlapját. Nagyon megihlettek a Bjd-jai.
Nem emlékszem a részletekre, csak arra :D hogy az álmomba Dollshe fiúk vettek körül ,embernagyságban!!!!! Ó, öltönyben, pózolva. Asszem reggel összenyálaztam a párnám.
itthon: Vergil (Pluto doll) April (MDR Merry)
Yumi (AptilStory Clover)Amber (AprilStory Ishlliya)
Avatar
Kirasan
 
Hozzászólások: 815
Csatlakozott: 2009.01.11. 19:25
Tartózkodási hely: Dunaújváros Fejér-megye

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: cinnacinna25 » 2009.04.11. 23:56

Ez nagyon komoly téma! :) Az szerintem csoda hogy én még nem álmodtam babával. Viszont ez az elfeketedős álom szerintem simán csak azért volt mert nagyon félted nehogy baja legyen vagy ilyesmi. Ami tök érthető. :)
Itthon:
Morigan: Bobobie Sprite [color=#0040BF]Miya: Minifee Shushu
Avatar
cinnacinna25
 
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2009.01.22. 14:28
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.04.12. 00:35

Cinnacinna - Az biztos is hogy nagyon féltem őt. :oops: Időnként elgondolkodom, hogy ha lesz rendszeres jövedelmem - és megengedhetem magamnak - akkor biztosítást fogok kötni rá...^^;;

Kirasan, ha legközelebb az életnagyságú Dollshe fiúkkal találkozol, mondd meg nekik hogy én is szívesen látom őket álmomban :lol:
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2009.04.12. 08:26

Hát, kell ien téma, szerintem már majdnem mindenki álmodott babákkal, jót is rosszat is. Én mielőtt megérkezett volna Anja álmodtam azt hogy kaptam csomagot, a fura az volt hogy este volt mert lámpafénynél kezdtem el lassan bontogatni és anyu is ott volt hogy haladjak má XD Aztán anyu kiment valamiért, én kibontottam egy lány babát (igazából nem emlékszem mien volt, de nagy eséllyel lati) és tökjól elvoltam vele amikor anyu visszajött és megkérdezte hogy a kisebb dobozt nem akarom kibontani? és akkor tűnt csak fel hogy ott egy tiny doboza még az asztalon :lol:

A többire ami babával kapcsolatos nemigazán emlékszem, azt tudom hogy nagyon sokszor van olyan rémálmom hogy ablakban vagy erkélyen fotózom és leesik. De hasonló rémálmom akkor is volt amikor kutyánk volt és mindig féltem hogy valamiért kiugrik az erkélyről. ^^;
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Moon » 2009.04.24. 11:04

Tegnap este azt álmodtam, hogy előszedtem a gyermekkori játékbabáim ruháit... és elkezdtük a BJD-immel válogatni és próbálgatni őket, hogy melyik kire jó.
(Ez több okból is furcsa, egyrészt azért, mivel épp most várom az első BJD-met, tehát még nincs egy sem nekem, másrészt pedig azért, mert az álombéli babák mozogtak, és beszéltek is... :oops: ) Sőt, gesztikuláltak, grimaszoltak, stb. :) Voltak vagy öten-hatan, kisebbek-nagyobbak...
Leginkább a sapkákra emlékszem, volt egy egész táskára való baba-sapi, amit próbálgattunk, többféle színben, formában és ezen elég sokat elszöszmötöltünk velük... :D

Érdekes volt... :)
Kép
Itthon: Amathea (Amy) - DIM Bellosse - Berry - Customhouse Bisou Ai Lilly
Tervben: Red - DollZone Wilka
Avatar
Moon
 
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2009.03.24. 13:32
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: cinnacinna25 » 2009.04.26. 15:21

:D Ez tök izgi! Én még hogyhogy nem álmodtam velük, nem értem... :?
Itthon:
Morigan: Bobobie Sprite [color=#0040BF]Miya: Minifee Shushu
Avatar
cinnacinna25
 
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2009.01.22. 14:28
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Freyja » 2009.04.27. 17:15

Eddig nem álmotam bjd-kel, vagy csak nem emlékeztem rájuk. Viszont most... Fotózni mentünk a Dunaparta és valamilyen okból kifolyólag valamelyik hídon kötöttünk ki. Gyönyörűen beállítottam Scathach-t, épp le akartam fotózni, erre jött egy erősebb szélroham és utánna már csak azt láttam, hogy Scathach zuhan a vízbe. O_____O Azt hittem megáll a szívem. Ekkor ébredtem fel, persze volt vagy 200 a pulzusom... Soha többé nem akarok ilyet álmodni. Ja és tuti elkerüljük a mély vizeket.
Freyja
 
Hozzászólások: 1103
Csatlakozott: 2008.10.11. 14:52

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Ayase » 2009.05.06. 18:25

Ma reggel (mondhatni hajnalban) felhívott a barátnőm. Azt álmodta, hogy pont ott volt nálam mikor meghozták Yuuyát. Kicsomagoltuk (nemtom álomföldön honnan hozták de utólag belegondolva nekem is onnan kellett volna rendelnem mert teljesen egyben volt. Head+body+face up :D ) szóval kibontottuk aztán leültettük az ágyra Omika mellé és mosolyogva nézegettük, hogy Szia Yuuya. Erre ő? Megrázta a fejét. Nem neki nem ez a neve. De de - mondtam én. Bizony. Yuuya meg - Nem. Ő biztos nem Yuuya. Én meg - De, hát tudom mert én neveztem el így. De ő nem akarta elhinni. Nem, ő biztos nem Yuuya. Őt nem így hívják. De amin még álomkómásan is veszett jót röhögtem, amikor a barátnőm eljutott ahhoz a részhez hogy - "És akkor ránéztem Omira. Aki csak ült. Ült. Ült... és lehetőségeihez mérten hatalmasakat pislogott a mellette makacskodó Yuuyára, és szinte a feje felett lebegett a szövegbuborék "Nani?" :lol:
~ Omi [C.D. Om] ♥ Yuuya [NinoDoll Woo.U] ♥ Susumu [DL Anona] ♥ Akio [MD Ryu] ♥ Shinya [SD SL Ize] ♥ Liam [Soom MA Sabik elf]
Avatar
Ayase
 
Hozzászólások: 667
Csatlakozott: 2008.10.04. 14:58

Re: Baba álmok^^

HozzászólásSzerző: Isobel » 2009.06.18. 21:37

Fú most én nagyon furát álmodtam, valami nem létező babacég oldala volt benne, de kb le tudnám rajzolni, hogy nézett ki, annyira emlékszem rá, csak a nevére nem :D És álmomban Zi rendelt tőlük egy MSD babát, netom mi volt a neve de volt benne b meg tt meg n meg a, de már nemtom összepuzzlézni, és hosszú fekete hajat és zöld pupilla nélküli szemet vett hozzá :D És annyira valóságos volt, kb egészet böngészőablakban láttam meg fórumon szövegként aztán felébredtem és rájöttem hogy agyamra ment az internet :D
Itthon: V (Peak's Woods Wake-up Cue), Helena (Peak's Woods Segi fej)
Avatar
Isobel
 
Hozzászólások: 140
Csatlakozott: 2008.10.05. 00:20
Tartózkodási hely: hat láb mélyen

Következő

Vissza: Csevegő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron