Lincshangulat! - Avagy mitől függ a gyűjtők haragja?

Általános csevegés BJD témában

Re: Lincshangulat! - Avagy mitől függ a gyűjtők haragja?

HozzászólásSzerző: Tifa » 2012.12.14. 19:47

Az eredeti kérdésre válaszolva:

Azaz csak megpróbálom leírni a véleményem, hogy szerintem hogy is van ez.

Szerintem ez totál csak az egyes emberek saját véleményétől függ. Hogy miért pont a kisebb cégeket támadják meg? Erről azt gondolom, hogy mint az élet más területein is: az ember többnyire úgy van, hogy aki valamit régebb óta csinál, sikeres, van neve, azt jómaga is többre értékeli, mint egy olyat, aki kezdő, nem annyira ismert, stb. Azaz cégek esetében egy régi, nagy nevű cégnek sokkal több mindent elnéznek, megbocsájtanak a fanok szerintem. Meg valószínűleg nem is akarnak vitába keveredni egy nagyobb céggel, mig a kisebbekbe sokkal hamarabb belekötnek.
- ezt most nagyon leegyszerűsítve írtam, de gondolom érthető, mit akartam vele -
Avatar
Tifa
 
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2012.06.21. 19:11

Re: Lincshangulat! - Avagy mitől függ a gyűjtők haragja?

HozzászólásSzerző: moniee » 2012.12.15. 15:39

Először is WOW Smaug köszi! Szuper tudni ezekről! Egészen kicsi részüket ismertem csak. Tökjóó!

Tifa, hmmm ebben van valami :) Igazad is lehet, bár még mindig ott van LLT aki igazán egy Roderich fejjel tört be a köztudatba aki már karaktere...szóval pl őróla még csak nem i lehet azt mondani hogy nagy múltú :/
Kép
f l i c k r|||m o n i e e . n e t
Itthon: Tatiana (Iplehouse Tatiana), Evolet (moniee Evolet)
Eszter Johanna Blanche Prudence(Napi Epona)
Avatar
moniee
 
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2008.10.05. 15:39

Re: Lincshangulat! - Avagy mitől függ a gyűjtők haragja?

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2012.12.15. 17:06

Az én lincs hangulatomat veszett nehéz előhozni, bármilyen témában... és azt hiszem (így hirtelen) hogy BJD földén kopizós dolog még nem akasztott ki cégnél (maximum felhúztam a szemöldököm hogy ""lol"" ). Ráadásul egyébként sem vagyok túl aktív, így a 'lincs' dolgok többségéről mindig lemaradok. ^^;

Mindennek ellenére, az egyik saját észrevételem az az (úgy 90%-ban), hogy az emberek mindig sokkal jobban ugrottak a 'kevésbé szép' illetve kevesebbek számára/ nem tipikusan szexi/nem közhelyesebben vonzó 'illegális' karakterbabákra, mint azokra, amelyek már eleinte is szélesebb körben voltak vonzónak/szexinek kikiáltva. = Sokkal több embernek tetszettek. Mert ugye ha nagyon tetszik valakinek egy baba, többnyire(!) nem fogja tudatosan aláásni a lehetőséget hogy megvehesse magának.

LLT tipikusan egy ilyen eset (szerintem). Hiszen Julia már eleinte levett mindenkit a lábáról pusztán a fanartjaival is... aztán jött Roderich, a fanartja és stílusa baba-béli megtestesülése, akire nem győztek örvendeni az emberek (hogy hozzá is juthatnak). Ludwigot is ugyan így várják éppen, és én sem hallottam még róla egy rossz szót sem a Heta karakter remakek miatt.
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2121
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Előző

Vissza: Csevegő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron