Rizsa: Sose akartam megvenni Dollzone Brantet. Nekem ő... igen, tök jól néz ki, meg minden, de a résnyi szemeivel maradjon ott, ahol van. Aztán azon kaptam magam, hogy egyre többet zarándokolok hozzá. Mert amolyan álompasi. Összejöttem barátommal, akire kísértetiesen hasonlít és épp most, mikor ebayen a barátom kedvenc autójának makettjére vadásztam, oldalt megláttam Brantet... a semmiből. Na mondom ez nem lehet véletlen...
Gondolom ezek után érthető, miért hozott ennyire lázba.
Konkrétan ebbe botlottam:
http://cgi.ebay.com/Brant-DollZone-boy- ... 35a50dd5ac
Kérdés: nem hallottatok még róla, hogy mennyire megbízható ez a terjesztő? Igen, látom a véleményt róla és nem találtam meg itt sem a csalólistán, de ha már ilyen dologra szánja el magát az ember lánya, hogy álmai babája elé bepofátlankodik álmai pasijának a baba változata, akkor pláne huszonhatmilliószor is meggondolja, hogy a kínkeservvel összekuporgatott pénzt ki meri-e rá adni...
Másik kérdés, lényegében ez dönt a sorsáról: rá lehet vajon passzintani Brant tockosát valami nagyobbacska testre, hogy szegénykém kicsit magasabb legyen, mondjuk úgy 70 centi körül? És esetleg ha tudnátok színben is passzoló testhez linket adni, ami megoldja a magasság-gondot is, akkor azt nagyon-nagyon megköszönném...
Remélem sem idegesítő nem voltam, sem buta kérdéseket nem tettem fel, csak tényleg nem mindegy, de szerintem megértitek...