Kártya ami 100% jó paypalhoz

Ide tessék írni a "hol kapható" és a "hogyan fizetek?" kérdéseket

Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Shinku » 2010.11.04. 15:56

A segítségeteket szeretném kérni. Bankot fogok váltani és az lenne a lényeg, hogy tudjak igényelni olyan kártyát ami jó paypalhoz és igényelhetik diákok is.

-Ti konkrétan melyik banknál vagytok és milyen kártyát használtok? (elsősorban olyanra vagyok kíváncsi, amit 18 év alattiak is igényelhetnek)

-Mik a tapasztalaitok vele, mennyire gyors az ügyintézés?


-Lehet-e a számlához internetbankot
(vagy nem tudom h hívják, olyat amivel neten keresztül meg tudod nézni az egyenleget ^^; ) kérni?

A mostani bankból, pffff bank... takarékszövetkezet elegem van. Napokig tart az utalás belföldre is (bár ez lehet, hogy máshol is, de nemhiszem), nem tudok soha eljutni, mert olyan rövid a nyitvatartás és a pénztári óráknak már akkor vége, amikor végzek a sulival, szóval esélyem sincs, és a legfőbb: nem értenek a dolgukhoz. >.> Másodjára szívom meg a külföldi átutalással, mert Taiwan/Kína IBAN számát kérik, holott Taiwan/Kína nem használ olyat. És elvileg az ő dolguk lenne, hogy kiderítsék, megnézzék az adatbázisukban vagy mijükben, de nem-nem, én derítsem ki azt is... meg én töltsem ki a papírokat. :urjoke Akkor őket miért fizetik? Ezennel itt befejeztem, hogy a településen lévő egyetlen "bankot" használjam. Inkább utazgatok, de végezzék normálisan a dolgukat. Amint találok egy normális bankot, a lehető leghamarabb át is viszem oda a számlám és ráállok a paypalra.

Bocsi az érzelmi kitörésekért, de már elegem van belőlük. ^^;
Itthon: Alvin (AR - Cien) ● Letuchaia (CD - Vampire Beau) ● Wayne (SD - Shaun) ● Illinois (MNF Chloe) ● Lulu (MNF Ante) ● Ren (MNF Elf Shiwoo) ● Caro (MNF Miyu fej)
▪ ▪ ▪ Blog
Avatar
Shinku
 
Hozzászólások: 1802
Csatlakozott: 2009.10.19. 17:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Flittering » 2010.11.04. 16:29

én Budapest banknál vagyok és Cirrus maestro. Már csináltam próba utalást paypal-ra és fel is került az egyenlegemre de hogy sikerül vagy sem fizetni vele még én sem tudom de szerintem ha a paypal számlámon van az összeg akkor át is tudom róla utalni :) vagyis én is ebben reménykedem ^///^ Meg kint Tokióban is fel tudtam venni vele pénzt automatából. Fizetni viszont nem tudtam vele. o.o
jaj igen. lehet internet bankot kérni mellé ;)
Avatar
Flittering
 
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2010.09.29. 17:31
Tartózkodási hely: Valahol :)

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Yuu » 2010.11.04. 17:08

-azt tudom, hogy az OTP-nél lehet junior számlát igényleni, több ismerősömnek is ott van, azt hiszem 1 nap az utalás, de nem biztos, aztán náluk is lehet
kérni netbankot, ahol megnézheted az egyenlegedet, de azt nem tudom, hogy díjmenetes-e (az OTP honlapján rengeteget meg lehet tudni)

- meg most gyorsan felhívtam anyut, mivel az Allianz bankban dolgozik, hogy náluk van-e ilyen külön 18 éven aluliaknak
azt mondta, hogy ők nem tesznek különbséget 18 éven aluliak és nagykorúak közt (vagyis asszem egy nagykorú beleegyezése vagy milye kell, de csak ennyi), ha jól szűrtem le anyu mondandóját, akkor nekik is egy napos az átfutási idő, a netbank szolgáltatás meg ingyenes
ja, és az Allianznál a diákok kedvezményesen hozhatnak létre számlát

Nekem az allianznál van számlám, utalhatok róla paypalre is, meg van hozzá netbankom is.

hát nekem itt kimerül a tudásom, de ha gondolod anyut még faggathatom erről a témáról ^///^
sok sikert, Shinku
レイラ・・・
君の名を呼んでみても
this voice does not reach you・・・
レイラ・・・
目を開けて 嘘だと笑ってみせてよ・・

itthon: Amestris [Luts Kid Delf Bory boy]
Avatar
Yuu
 
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: 2010.09.18. 23:03
Tartózkodási hely: Szekszárd

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Nanako » 2010.11.04. 17:14

Én a helyedben rászánnék egy délutánt, és legalább 3-4 bankot is megkérdeznék, milyen számlát tudnak ajánlani és milyen kártyákkal. Ott a kérdéseidre is pontos válasz adnak, aztán el tudod dönteni, melyik a neked legmegfelelőbb. A számlához igényelt kártyát és a netes hozzáférést havi vagy éves plusz költség ellenében kérheted, ez általában mindegyik banknál különbözik. Bár van olyan bank, ami az alapdíjba beszámítja a netes hozzáférést, a Raiffeisen például ilyen (volt), de az OTP-nél külön havidíjat fizetek a tranzakciók díja mellett.
Én OTP-s vagyok egyébként, de azt nem ajánlom senkinek, mert baromi sok plusz költséget varrnak az ember nyakába, magas a havidíj, plusz fizetni kell a netes hozzáférést, magasak a pénzkivétel és az internetes tranzakciók díjai is.
Nanako
 
Hozzászólások: 91
Csatlakozott: 2010.05.08. 20:08

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Flittering » 2010.11.04. 17:59

ha jól tudom Budapest banknál nem kell fizetni a netbank használathoz, vagyis én nem tapasztaltam pedig már vagy 7éve ott vagyok nem láttam egy számla kivonaton sem a plusz költséget emiatt.
Avatar
Flittering
 
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2010.09.29. 17:31
Tartózkodási hely: Valahol :)

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Smaug » 2010.11.04. 23:18

Csak a félreértések elkerülése végett- a netbank egy eszméletlenül hasznos dolog, de semmi köze az internetes vásárláshoz ;) Ettől függetlenül csak ajánlani tudom mert rohadt kényelmes, és ha utalni akarsz nem kell bemenned a bankba....így akár este 10-kor is megteheted ;)

Én asszem már elregéltem hogy szintén Budapest Bank..kb 6 éve...ami azt jelenti hogy 18 alatt voltam amikor megnyitottam a számlámat. Előtte valami K&H Junior számlám volt (14 éves kortól) és azzal is elégedett voltam, de nem tudom milyen kártya járt hozzá...

Egyébként kártya, ami 100% jó paypalhoz:

MasterCard
Visa
Discover
American Express

Ha bemész egy bankba, csak kérdezd meg hogy milyen számlacsomagot tudnak ajánlani ami a fentiek közül valamelyik kártyát tartalmazza. Utána már csak ki kell választanod a számodra legszimpatikusabb feltételeket. Minden banknál választható legalább egy közülük.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Flittering » 2010.11.04. 23:44

Most naiv leszek és szörnyen tudatlan de akkor az én kártyám nem is jó? Vagy ha sikerült Paypalra utalnom akkor okés a kártyám? Jesszsus most nagyon hülyének érzem magam :blush2: @_@
Avatar
Flittering
 
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2010.09.29. 17:31
Tartózkodási hely: Valahol :)

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Mystyck » 2010.11.06. 12:09

OTPnél dolgoztam, ezekkel vagyok csak tisztában :D

Nekem OTP Junior Max kártyám van, ezt egész fiatal kortól lehet igényelni, 24 éves kor felett pedig átmegy rendes lakossági folyószámlává. Addig viszont nem kell mást tenni mint bemenni, vinni a személyit és a lakcímkártyát. 3 hét alatt megjön a kártya. Ingyenes maga a kártya és a számlavezetés (azaz nincs éves fenntartási díja mint a "felnőtteknek") ez nem dombornyomott kártya, de ennek ellenére is jó paypalhoz és máshol is. Dombornyomottat úgy kaphatsz hozzá, ha havi minimálbér vagy az feletti (azaz 60 vagy az felett) érkezik rá vagy egyszer egyben rajta csücsül 300 ezer vagy annál több.
További előnye a Junior kártyának, hogy ingyenes a pénzlevétel bankautómatánál és a fizetés is boltban, nincs korlátozva hányszor teheted ezt meg. Továbbá ingyenes a netbank és az SMS értesítő szolgálat is.
A netbank azt jelenti, hogy az OTP hivatalos honlapján be tudsz jelentkezni. Kapsz egy felhasználónevet és egy jelszót. Kicsit paypal stílusú, tudsz innen (azaz akár otthonról) utalni, megnézheted mennyi van a számládon stb.
Az SMS pedig azt jelenti, hogy kapsz az általad megadott telefonszámra üzenetet ha pénz jön vagy megy el a számládról.
Szóval tökéletes választás ha nincs havi kereseted, de szeretnél számlát és paypalhoz is kiválló. Amúgy mint minden számlára erre is csak a bankban lehet kp-t tenni amihez vagy a kártya, vagy a személyid vagy a számlaszámod kell, a pénz már abban a percben fel is használható, havonta jön postán a számlakivonat. Ha közvetlenül szeretnél utalni akkor bankon belül jóformán azonnal, másik banknak 2-3 nap alatt megérkezik a pénz. Én már utaltam babacégnek, ennek az átfutása 1 teljes hét!!!! és a banki ár szerint váltja a pénzt, de kezelési költséget nem vettem észre.

Remélem tudtam segíteni :D
Itthon: Tatjana Marscha Arlene, Alexis Garrett M. Blake, Sébastien
Babablog
DevArt
Avatar
Mystyck
 
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2010.01.28. 18:45
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Smaug » 2010.11.06. 12:38

Flittering - ha paypalra utaltál pénzt az nem a bankkártyádról ment, tehát nem is tudhatod, hogy jó-e. Egyébként - többletinfó alapján - nem jó papalhoz a kártyád :( Tehát csak az utalós módszert tudod használni.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kártya ami 100% jó paypalhoz

HozzászólásSzerző: Flittering » 2010.11.06. 13:01

Köszi Smaug ^3^
Avatar
Flittering
 
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2010.09.29. 17:31
Tartózkodási hely: Valahol :)

Következő

Vissza: Vásárlás és szállítás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron