Oldal: 1 / 1

Ilyen pasas paróka?

HozzászólásElküldve: 2012.08.19. 11:19
Szerző: moniee
Mivel még mindig William parókaproblémáján agonizálok, gondoltam megkérdezlek titeket, ilyen hajat vajon hogy lehetne elérni?

Kép

Látom, hogy valószínűleg nem fogok egy egy az egyben ilyen kinézetű pareszt leakasztani sehonnan, viszont arról sincs nagyon fogalmam milyen alapparóból kéne kiindulni...azt tudom elképzelni hogy elviszem egy fodrászhoz az alaphajat és megkérem állítsa be nekem vagy nem tudom :D

Szóval valakinek valami ötlete arról hogy lehetne egy ilyen frizkót elérni valahogy?
Előre is köszönöm :)

Re: Ilyen pasas paróka?

HozzászólásElküldve: 2012.08.19. 12:13
Szerző: Smaug
Ami azt illeti...Iplehouse nem is olyan régen csinált egy kérdőívet azzal a felkiáltással, hogy milyen fiú hajzatot szeretnének a babások látni, és a Slicked Back Hair fazon egészen úgy néz ki mint a tied:

http://iplehouse.net/board/view.php?boa ... &CB=&ID=15

Be kell jelentkezni, hogy megnézhesd...ha nem tudsz, szólj és linkelem a képet. Igen sok szavazatot kapott a Slicked Back (többek között tőlem is), szóval remélem hogy a közeljövőben viszontlátjuk BJD paróka formájában is ^///^

Aztááán...Sheila csinált magának felfésült fazont faux fur parókából és rendes műhajas parcsiból is. Megkérdezheted tőle, hogy mit ajánlana. Azt látom hogy egy ilyen csillogó, befésült frizuhoz jól jönne ha egy tonna waxot tehetnél rá, szóval akár igazi tibeti mohairben is érdemes gondolkodni. Fazonra vágva, beszárítva bármit lehet velük csinálni...csak olyat kell szerezned, aminek a hajvonala vissza van hajtva, hogy ne látszódjon ki a parókaalap (ez a nagy hátulütője a hagyományos műhajas parcsiknak...visszafésülöd, és puff, ott a parókaalap a szemedben o.o )

A gond az, hogy ha a hajvonal is számít (magyarul ne a megszokott lekerekített paróka legyen hanem...pajesz, meg homlok, meg minden), akkor magad kell megcsinálnod az alapot. Pár segítség, ami nekem tetszett:

Mire Lapin módszere. Irtó jó rövid fazonokat csinál, bár kicsit nehézkes megérteni a képekből...
http://www.flickr.com/photos/darkleynoo ... 957729305/

Ez sokat segített nekem:
http://www.antiquelilac.com/tibetan-lam ... orial.html

Ha megvan az alap, utána már olyanra vágod, fésülöd (vagy a fodrász, ha ismersz olyat aki megcsinálja) amilyenre akarod.

Vaaagy...ha sok pénzed és türelmed van, akkor Eclipse csinál neked custom fazonírozott hajat:
http://www.denofangels.com/forums/showt ... olio/page3
kép: http://i834.photobucket.com/albums/zz26 ... 10_1_1.jpg
(persze nem ugyanolyan, de ha ilyet tud, olyat is tud)

Előny, hogy van neki Saintje, szóval nem is kell elküldened hozzá a fejét. Engem ez akadályozott meg abban, hogy Jimnek tőle rendeljek rövid hajat (meg az hogy nem volt plusz $100-om).

Olesya is meg tudja csinálni, ha eleget könyörögsz neki:
http://formybjd.jimdo.com/
Sajnos már nem vállal commissiont :(

Re: Ilyen pasas paróka?

HozzászólásElküldve: 2012.08.19. 12:56
Szerző: moniee
Wooo Ksözönöm!
Iplehouset láttam, és OMG ha tényleg megcsinálják....elkezdek rá gyűjteni, én is rá szavaztam amúgy :) Tényleg jó lenne!
Én amit még tuti akarok rá az a barkó, de az legyen a legkisebb probléma, először egy normális hajat szeretnk....
Az Antique Lilac-ot pedig azt hiszem ki fogom próbálni :3
Köszönöm!

Re: Ilyen pasas paróka?

HozzászólásElküldve: 2012.08.19. 15:59
Szerző: Smaug
Én is ki akarom próbálni ^^;

Csak egyszerűen sehol nem találok tibeti mohairt...se ebayen, se etsy-n...lehet hogy valamit rosszul keresek :(

Neked van forrásod hozzá?

Re: Ilyen pasas paróka?

HozzászólásElküldve: 2012.08.19. 23:53
Szerző: Shinku
Wow, hát ezek a Iples hajak valami eszméletlenek! Végre nem kellene a fur hajjal szenvedni, hogy elérjük a rövid hajat. :spark :spark Nekem a soft mohican cut (bárcsak lenne majd MSD-ben is, Wayne-nek tökéletes lenne :spark ) és a two block cut a kedvencem! De amiről ti beszéltek, az is nagyon jól néz ki, lehetne több ilyen férfias haj a BJD paicon.