A Fórum Babái^^

Oszd meg képeidet

A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.05.15. 16:51

Közfelkiáltással megszavaztuk, hogy legyen egy hely, ahová összegyűjtjük a fórumozóink babáit, nevekkel, adatlapokkal - így mindig megtaláljuk azt akit keresünk és egy helyen nézegethetjük meg a fórum összes babáját^^

Egy üzenet - egy karakterlap, és itt van pár tipp, hogy mi mindent lehet benne megosztani (persze aki többet, vagy kevesebbet szeretne, csak nyugodtan XD):

*képek*: 2-3 kép a babáról

A baba:

Név:
Modell: (cég/vonal/modell - külön fej+test esetén mindkettőről külön-külön)
Bőrszín: (a hivatalos céges elnevezése)
Érkezés dátuma:
Haj: (márka/szín/fazon/méret)
Szem: (márka/szín/méret)
Módosítások: (ide kerülhet az arcfestése, tetoválásai és egyéb arcon vagy testen történt módosítások^^)

A karakter:

Életkor:
Faj/Rassz:
Testmagasság:
Lakóhely:
Személyiség:
Szereti:
Nem szereti:
Hobbik:
Háttértörténet:
(amilyen részletesen csak szeretnéd^^)

És bármi egyéb amit még hozzá szeretnél tenni hogy teljes legyen a karakter^___^ Ha pedig bármi változás történt (akár a babában, akár a karakter történetében) csak egy kattintás, és máris át lehet szerkeszteni az adatlapját^^


Jó szórakozást, és remélem hogy szépen gyarapodik majd ez az üzenet :D
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2009.05.15. 19:33

woo. *O*

Kép

Kép

bustshot!!
Kép

Név: T. Thane
Modell: Soom MA Sabik
Bőrszín: Normal skin
Haj: Luts /9-10 inch/long/natural black/
Szem: Soom eyes/ 14mm/Purplenebula
Módosítások: nincs
face-up: by me

Életkor:26-27
Faj/Rassz:ember
Testmagasság:(bjd méret 80cm) 198cm körül
szexualitás:bi
Lakóhely:Magyarország
Személyiség: Magánakvaló, szinte mindenben türelmetlen a munkáján kívül és nem túl társaság kedvelő. Nem igazán emberkerülő de ha megteheti inkább nem ártja bele magát a társasági életbe ( bár ez legtöbbször nem jön le...). A legtöbb ember fárasztja, ellenben aki szímpatikus neki azzal remekül elvan.
Sokszor arrogáns. Intuitív, jól forgatja a szavakat, szeret visszaszólni és sosem hagyja annyiban. Szeret kísérletezgetni az új dolgokkal és nem prűd a test dolgaiban.
Sosem vonna meg magától semmit amit jónak talál. Nem zavartatja magát mások véleménye miatt és sokszor cselekszik zsigerből.
Minden előbbi ellenére nagyon jószívű (ez sokszor zavarja őt magát is) és akiket megszeret azokkal rendkívül odaadó tud lenni. (bár azért a gondoskodás mintaszobrát nem róla emelik majd...)
A környezetére és kinézetére elég igénytelen. Rumlis.( True művész? XD)

Szereti:A csendet, heverészni, a természetet, a mély és sűrű erdőket, a régi stílusú japán házakat, a tavakat, a szén hangját a papíron, a régi könyvek és házak illatát, a kopottas- antik hatású fabútorokat, kabócák hangjára aludni, az olajfesték illatát, a madarakat, a rament, a bakancsokat és csizmákat, a csokoládét(...) a jó dzsumbujos és nagy kerteket, festeni, rajzolni stb (ebből él).
Megtörni egyes emberek ellenállását vagy véleményét. ( mindkét 'játék' téren)

Nem szereti: a hangos és buta embereket, a dohányzást ( és bármely más függésbetegségben szenvedő embereket) , a nőket ( fárasztónak találja őket, bár főleg mert csak hagos és vihorászó tagokkal találkozott eddig -- egy vagány vagy értelmes nővel valószínüleg remekül kijönnének), a társasági elvárásokat, az olyan embereket akik mindenüket mások orra alá dörgölik, ha hozzányúlnak a dolgozószobájához, és a képmutatást.

Hobbik: szobrászkodás, minden amivel nyomot tud hagyni egy papíron, természetjárás, különböző régi üvegek gyűjtése.

Háttértörténet:
Thane egy karrierista családba született. A szülei mást sem hajtottak.
Mindig azt építették és fiuk felé is magas elvárásaik voltak iskolázottsági és teljesítési fronton is, pedig Thane sosem volt egy mókuskerékbe beleférő jellem.
Nagyon figyeltek a külsőségekre és a jó hír megtartására. Thane utálta az egészet és aktívan lázadt szülei és azok életstílusa ellen. Már fiatalon látta magán hogy tehetséges.
A nagyapja, ( akit szülei nem szívesen láttak - nem is akartak róla tudomást venni) és aki szintén festő volt( tájfestő) felismerte a fiatal Thane tehetségét és elkezdte tudatosan tanítgatni az alapokra. ( Thannel hasonlítottak egymásra személyiségileg)
Ő beszélte rá hogy hagyja ott az országot és menjen külföldre tanulni. ( Főleg hogy meglépjen a szülei hálójából )

Így történt, hogy 15-21 éves koráig Francia országban tanult egy öreg, elviselhetetlen de annál zseniálisabb mestertől aki mindent megtanított neki a különböző olajtechinkáktól kezdve a grafikákig - a természetben való túléléssel együtt.
Még itt, 16-7 évesen amikor egy eldugottabb falu környékén tartózkodtak ismerkedett meg Jacquou anyjával, aki csendes volt és bölcs (iskolázatlansága ellenére), ugyanakkor váratlanul fiús is. ( Tipikus fehér szőke hullámos hajú- kékszemű, kócos szépség aki kiskorát fiúkkal való verekedéssel töltötte...)
Thannek azonnal megtetszett, bár ez amolyan nyári szerelem volt és miután elváltak útjaik egyiküknek sem fájt a szive a másik után.
Ezért aztán Thane az utolsó pillanatig nem tudott a fiáról.

Hazaérkezése után már eleve más házba költözött. A szüleiről elmenetele óta nem hallott és azóta sem. Szerencsére elég önálló volt a saját élete megkezdéséhez.

Jacquou azután került hozzá, hogy az anyja meghalt tüdőelégtelenségben. A lány családja sosem nézte jó szemmel a gyereket aki egy 'jöttmenttől' fogant és így gondoskodni sem voltak róla hajlandóak.
Ez Jac 8 éves korában történt. Több mint egy évbe telt mire kinyomozták hogy hol is tartózkodik a vérszerinti apja és azonnal rásózták.
Bár szavakkal nem lehet kifejezni Thane meglepetését a new found fiával kapcsolatban, mégis azonnal, szinte kérdés nélkül befogadta. ( Jac nagyon emlékeztetett az anyjára)
Idő kellett, mire megszokta az 'apaság' gondolatát, ellenben azóta (a saját módján persze...)próbál minél jobban megfelelni a feladatnak és óvni a gyereket a káros behatásoktól.
Bár sokszor türelmetlen a környezetével ( főleg ha dolgozik) szerencsére Jacquou nem egy nehéz eset.

mellékes infók:
Thane 'kis családja' magába foglalja a szeretőjét Anread-t is, aki modellként dolgozik.
Elég lányos külsejű és bár sosem ismerné be vagy érzékelné ezt magán, a gondolkodása is elég nőies... ( ami vicc hogy annak ellenére hogy én nem szeretem az ilyen férfi karaktereket, ő mégis így jelent meg előttem...)
Azért van meg olyan jól Thannel mert csendes és elég umm... feminin (?) a kapcsolatban ahoz hogy jól összeilljenek. Elég házias is. ( A többit majd az ő karakterlapjában XD )
Velük lakik még Andrea idegesítő, minden lében kanál öccse is, aki csak úgy a nyakukra költözött és ült és emiatt egy cseppet sem zavartatja magát. Még a meghittebb pillanatokra is simán rányitja az ajtót. xD
ohh, és Jacquou egyenlőre elég gyéren beszéli a nyelvet, természetesen csak Franciául tud. Szerencsére Thannek nincsenek gondjai a franciával...

puhh... Ez jó hosszú volt =_=;;
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2121
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2009.05.18. 14:22

Kép


Kép

Név: Jacquou (Zsáku)
Modell: NDLC Boy, Peru - 'I am Peru'
Bőrszín: Crystal skin Rose White
Haj: Nem tudom...
Szem: Nem tudom
Módosítások: Arcfestés by.Mee~

Életkor: 9-10
Faj/Rassz: ember
Testmagasság: (43cm) - 120-130cm
Lakóhely: Mo.

Személyiség:Nyugodt, vidám, érzelmileg koraérett (bár ez viselkedésében nem látszik igazán. Egyedül onnan észlelhető hogy érezhetően konszideratív mások lelkiállapotát tekintve), intuitív, játékos, ölelgetős. Szereti mások társaságát ellenben egyedül is tökéletesen el tud játszódni. Van hogy fél napokra eltűnik a házuk mögötti lápos környékén. Ilyenkor a kis láp környékén élő állatokkal bogarászik. Kreatív.
Szereti: Az epret, a természetet, a növényeket, a tavaszt és nyarat, a vizet - a tavakat és lápokat, a madarakat, az embereket, az édes dolgokat, a házukat, amikor dobog a lába a fapadlón, a rejtélyeket, a felfedezetlen helyeket, a természetfölöttit, a tündéres meséket. Szeret megismerkedni másokkal.
Nem szereti:A füstöt( bármilyen formát öltsön is) a rossz szagú(szerinte rossz szagú XD) dolgokat, a tököt és a babot - akárhogyan tálalják is elé, a sör szagát, a rossz kisugárzású embereket, azokat akik kárt tesznek a környezetben.
Hobbik: Lápjárás, bogarászás, mindenféle random kétéltű és azok tojásai összegyűjtése majd eltartása, homokból dolgokat építeni, növényekből játékokat készíteni, föl alá rohangálni a házból kinyúló fadeszkás verandarészen *dobb dobb* ( apuci angy örömére XD), megtallálni a környék összes eprét/vadeprét/málnáját és megenni...

Háttértörténet:
Apa nélkül született és 8 éves koráig az anyja nevelte, aki sajnálatos módon meghalt tüdőbajban nagyon fiatalon. Az anyja családja sosem szerette és tolerálta, így még anyukája életében is elég sok konfrontációval kellett szembenéznie.
Édesanyja halála után nagyon félt hogy csak úgy az útszélen hagyják, de szerencsére a gyámügy a kezébe vette a dolgot és mégnagyobb szerenencséjére volt róla feljegyzés, hogy névileg ki az apja és honnan...
Egy évig tartott ez a procedúra. A rémálomszerű év elteltével Jac újra biztonságban és szerető környezetben tudhatta magát. Az anyja mesélt neki valamennyit a papájáról, ő pedig mindig is szerette volna megismerni ( bár nem pont ilyen áron...)
Mindenesetre, immáron boldog és sikerült nagyrészt kihevernie azt az egy évet.
Szereti az új otthonát és környezetét is.
Tetszik neki az új nyelv is, ám ez egy kemény dió! Időbe fog telni... :)
*további infóért lásd Thane hátterét*^^
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shiroi 2013.01.09. 02:45-kor.
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2121
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: cinnacinna25 » 2009.05.18. 23:03

Kép
Kép

Név: Morigan
Modell: Bobobie Sprite
Bőrszín: light-tan
Érkezés dátuma:2009.01.26.
Haj: mohair, fehér a Denverdolltól
Szem: Glib szintén a Denverdolltól
Módosítások: nincs
Életkor: 20
Faj: Elf
Testmagasság: 42 cm (kb. 170 cm)
Személyiség: Elég fiús pedig lány. Nagyon önálló, nem szeret másokra hagyatkozni, legyen az szerelés vagy főzés bármi.
Szereti: a melankóliát, a természetet, a barkácsolást, a keresztszemes hímzéseket, feküdni a napon.
Nem szereti: A rikító és a hangos dolgokat, a nagyvárosi beképzeltséget, a technikát.
Háttértörténet: Morigan egy óriási erdő legeldugottab zugában született, elf családba ami a fülein remekül látszik.
Azonban a boldogság nem tartott sokáig, mert a szülei és nagyobb fiútestvére részt vállaltak egy háborúban ahonnan soha nem tértek vissza, Morigan nagy bánatára. Morigan ezután egy távoli rokonnál nevelkedett egy ideig, ahol sok hasznos dolgot elsajátított, például remekül bele tud olvadni a természetes környezetbe, hangtalanul jár és ha nagyon rákoncentrál még láthatatlanná is tud válni de ezen még dolgoznia kell. Mikor elérkezettnek látta az időt hogy a saját lábára álljon, egy szép kis erdei házba költözött, ahol minden fából van. Kerek ablakok és számtalan érdekes dolog található a házban pl. fabicikli az áramtermeléshez stb...Így mindent meg tud oldani környezetbarát módon.
Itt éldegélt Morigan viszonylagos magányban néhány erdei állatka társaságában, addig a szép napig amíg be nem toppant az életébe egy eltévedt kicsit flúgos de felettéb jóindulatú fél-tündér, Lolly.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára cinnacinna25 2009.05.27. 22:13-kor.
Itthon:
Morigan: Bobobie Sprite [color=#0040BF]Miya: Minifee Shushu
Avatar
cinnacinna25
 
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2009.01.22. 14:28
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: cinnacinna25 » 2009.05.18. 23:12

Kép

Kép

Név: Lolly
Modell: Asleep Eidolon Tong
Bőrszín: white
Érkezés dátuma:2009.04.04.
Haj: én követtem el, három színből van keverve
Szem: újabban dollmore realistic eyes
Módosítások: nincs
Életkor: 18
Faj/Rassz: ember-félig tündér
Testmagasság: 41 cm (kb. 165 cm)
Személyiség: Igazi nő, bár még eléggé kislányos formában. Általában nehezen old meg egyedül problémákat, folyton kérdeznie kell valakitől. De neki ez így tökéletesen megfelel.
Szereti: a rózsaszínt, a színes dolgokat, a puha textileket, fényes kis gombokat és köveket, az alvást, a társaságot.
Nem szereti: a feketét és a depresszív hangulatot, a sötétet, a hosszú szoknyákat.
Háttértörténet: Lolly nem emlékszik a korai gyermekkorára, mivel 13 évesen valószínűleg balesetet szenvedett és ezután hosszas kórházi kezelésen vett részt. Egy erdőszéli faluban kóborolt mikor rátaláltak elég viharvert állapotban, hogy honnan jött azóta sem derült ki. A helyiek jóindulatának köszönheti hogy pozitív irányt vettek a dolgok, és otthonra talált Morigannél. Morigan egyből tudta hogy Lolly az ő talpraesettsége nélkül elég nehezen boldogulna, így befogadta.
Együtt laknak a kis erdei házban, és csak ritkán ugranak be a faluba. Menet közben kiderült hogy Lolly valószínűleg varázserejű felmenőkkel bír mert sokszor előfordul hogy felragyog mikor valami öröm éri. Ez nagy valószínűséggel összefügg a hajával ami akkor is csak szálldos ha teljesen elázik az esőben, és váltogatja a színét a hangulatától függően.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cinnacinna25 2009.11.23. 14:31-kor.
Itthon:
Morigan: Bobobie Sprite [color=#0040BF]Miya: Minifee Shushu
Avatar
cinnacinna25
 
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2009.01.22. 14:28
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.05.20. 19:28

Kép

Kép

Név: Ezra P. Standish
Becenév: Ez
Modell: Dollshe V2 Hound (régi verzió)
Bőrszín: Normal skin
Érkezés dátuma: 2007. Március 27.
Haj: Iplehouse IHW_M018 Milk Brown (#15) / Iplehouse IHW_M032 Saddlebrown (#27+25c)
Szem: Mystic 14mm Limited #15
Módosítások: festés: Pearls of Danube (Shiroi)

Életkor: 28
Faj/Rassz: sárkány (vörös)
Testmagasság: (70cm) 178cm
Lakóhely: Budapest

Személyiség: Beképzelt és nagyszájú, igen választékos kifejezésekkel tudja elküldeni az embereket a pokolba - olyannyira hogy időnként az illető azt sem tudja hogy megdicsérték, vagy megsértették. Nagyon tehetséges mások (időnként önmaga) átverésében, ezt a szakmája is tükrözi. Nagyon anyagias, sokat ad a külsőségekre és nehezen bízik másokban - de ha valaki elnyerte a tiszteletét akkor ahhoz rendkívül hűséges, és igazán odaadó barát tud lenni (bár ezt igyekszik titkolni). Nem bírja ha határok közé szorítják, és mindent megtesz hogy addig próbálgassa a határokat amíg a lehető legtöbb embernek az agyára megy. Ha valamit el akarsz érni, hogy megtegyen, legegyszerűbb ha rögtön az ellenkezőjét kéred.

Szereti: A PÉNZT. Szeret pókerezni, elegáns és színes ruhákat hordani. Szereti a skót whisky-t, a pitét (különösen az almás pitét), a minőségi kávét, a vörös színt, az olajfestményeket, a gyerekeket és az állatokat (különösen a lovakat és a macskákat). Szeret sokáig aludni, magas helyekre felmászni és ott olvasgatni és szinte mindenféle zenét szívesen hallgat.

Nem szereti: A koszt és ha a ruhái bekoszolódnak, vagy egyéb sérüléseket szenvednek. Felháborítónak tartja ha valaki nem bír helyesen beszélni és írni, ki nem állhatja ha valaki nem tud veszíteni. Nem szeret korán kelni, hideg vízben fürdeni, utálja az előítéleteket és azokat akik egyszerűen kisemmiznek másokat. És 'hivatalosan' a becenevétől is viszolyog.

Hobbik: Pókerezés, fogadások kötése és esélylatolgatás (csak biztosra fogad...a "szerencsejátékot" nem szereti), naplóírás, furfangos átverések és csalások kieszelése és megírása, olvasás, zenehallgatás. Nagy álma, hogy egyszer legyen egy saját szórakozóhelysége amit menedzselhet.

Háttértörténet: Apját sosem ismerte, édesanyja (Maude) pedig foglalkozását tekintve csaló. Szokásos pénzkeresési módja az - anyagilag előnyös - házasság, és az - anyagilag még előnyösebb - válás. Természetesen ezekbe a tervekbe nem mindig fért bele egy gyerek, úgyhogy Ezra gyakran különböző 'rokonoknál' lakott (általában az első család akit az anyja be tudott palizni, hogy vigyázzanak rá). Ha szükség volt a csaláshoz egy gyerekre, akkor rövid ideig anyjával volt, de ez egyszerre pár hónapnál sosem volt hosszabb. A leghosszabb idő amíg egy helyen lakott az a majdnem egy év volt, amit egy Annie Greer nevű fiatal özvegyasszony szárnyai alatt töltött hét éves korában. Mikor Ezra elég idős lett, függetlenítette magát Maude-tól és a tőle tanult módszerekkel önállóan kezdett különböző csalásokat kitervelni és végrehajtani. Időnként összeállt édesanyjával egy-két közös mókára, de többnyire egyedül dolgozott. Végül megismerkedett Chris Larabee-vel és - őszinte döbbenetére - a törvény jobbik oldalán találta magát egy szedett-vedett csapattal akiket nagyon megszeretett (bár ezt magának is nehezen vallja be).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Smaug 2013.09.25. 15:37-kor.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.05.20. 19:59

Kép

Név: John D. Dunne
Becenév: JD
Modell: Leekeworld L Luke + Luts Senior Delf V3. test
Bőrszín: Normal skin
Érkezés dátuma: 2007. Augusztus 16.
Haj: Sunny's Wonderful World black fur
Szem: Dollshe 16mm Red Brown
Módosítások: festés: Human Beans (saját magam)

Életkor: 24
Faj/Rassz: ember
Testmagasság: (60cm) 175 cm
Lakóhely: Budapest

Személyiség: JD hivatalosan egy zseni - és hihetetlen agykapacitásának egy részét annak szenteli hogy minél hatékonyabban idegesítsen másokat. Emellett naiv és egy világra rácsodálkozó gyermek ártatlanságával szemlél mindent (bár nincs ami jobban zavarná, mint ha gyereknek nézik - olyankor meglepően ravaszul tud bosszút állni). Kicsit nyugtalan természetű, ha nem foglalja el magát valamivel akkor unalmában komisz dolgokat tud kieszelni. Őszinte és egyenes, az a fajta aki mindig segít ha megkérik és nem nagyon érti hogy mások miért nem ilyenek.

Szereti: A számítógépek minden porcikáját a játékoktól kezdve a programozáson keresztül a szét-és összeszerelésig. Alapvetően minden elektromos kütyü elszórakoztatja és szeret ilyeneket bütykölni. Kedvenc itala a tej, szereti a gyorséttermek kínálatát, a halat és a fagylaltot télen. Szeret horgászni, úszni, pancsolni, hógolyózni és labdajátékokat játszani. Imád vicceket mesélni (csak nincs hozzájuk érzéke), célbadobni, papírrepülőket hajtogatni és idióta sapkákat hordani.

Nem szereti: Nem szeret egyhelyben ülni, egyedül lenni, gyűlöli az unalmas találkozókat és a bürokráciát. A takarítás az ellensége és ki nem állhatja a titkokat vagy azt, ha gyereknek nézik. Nehezen emészti meg ha hibázott.

Hobbik: Számítógépes játékok, elektronikus kütyük és mindenféle mozgó/guruló bigyók összeszerelése, hackelés, viccek gyűjtése és terjesztése, horgászat, lovaglás, sütemények dekorálása.

Háttértörténet: Édesanyja egyedül nevelte, szegényes körülmények között de nagy szeretetben. Hogy anyagilag támogassa csonka családjukat, JD kiskora óta alkalmi munkákat vállalt ahol tudott - leginkább a hotelban, ahol édesanyja dolgozott. Mikor édesanyja megbetegedett egyedül ápolta, de minden gondoskodás ellenére hamar elveszítette. Halála után JD az elhunyt kívánsága szerint főiskolára akart jelentkezni, de kiderült, hogy összespórolt pénzecskéje erre nem futja, ezért végül úgy döntött, hogy nekiindul 'szerencsét próbálni'. Így futott össze az életben tapasztalatlan naiv fiúként azzal a hat emberrel akik az új családjává váltak és kistestvérükként szeretik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Smaug 2013.09.25. 15:46-kor.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.05.20. 22:05

Kép

Név: Vincent Tanner
Becenév: Vin
Modell: Buddydoll M-Buddy Mars
Bőrszín: Normal skin
Érkezés dátuma: 2009. Január 30.
Haj: Eclipse angóra custom színben
Szem: Eyes o.O (NiuKy+) 14mm metálos acélkék
Módosítások: -

Életkor: 27
Faj/Rassz: ember +1/4 rész elf
Testmagasság: (70cm) 180cm
Lakóhely: Budapest

Személyiség: Vin csendes, szelíd és visszahúzódó. Halk szavú és szereti a magányt. Fiatal kora ellenére sok negatív tapasztalat érte az életében, mégis előtör belőle néha valami gyermekien ártatlan...de ha beindul nagy galibákba is tud keveredni, mert szeret megviccelni másokat. Büszke és nehezen fogad el segítséget, de ha mégis, akkor nagyon hálás és ezt a maga szolid módján ki is fejezi. Chrissel szinte lelki társak, szavak nélkül megértik egymást, és életcéljának tartja hogy Ezra legjobb barátja legyen és megmutassa neki, hogy igenis érdemes bízni az emberekben (bár ez időnként magának Vinnek is kicsit döcögősen megy csak).

Szereti: Az édességeket minden mennyiségben, és a kávét ami olyan erős, hogy megáll benne a kanál. Szeret a természetben csatangolni, állatok nyomait követni, kedveli az egyedüllétet és a csendet. Szereti a szép és egyszerű verseket, a szél susogását és a madárcsicsergést. Szívesen hallgat dallamos, lágy zenéket is és szeret másokon segíteni.

Nem szereti: A szűk tereket, a városokat, a füstöt és a tömeget. Ki nem állhatja a hangos, zajos helyeket és azt ha ostobának tartják. Gyűlöl írni és olvasni, nem kedveli a fejtörőket és a műszaki dolgokat. Viszolyog az erőszakos nőktől akik rá akarnak mászni, és nem szeret nyilvánosan bármennyit is megmutatni a testéből.

Hobbik: Természetjárás, nyomkövetés, célbalövés, szájharmonikázás (és ezzel mások idegesítése). Nagyon szeret verseket kitalálni, de ritkán írja le őket. Ha hobbinak nevezhető...szabadidejében a környékbeli sanyarúbb sorsú gyerekeknek igyekszik egyengetni az útját.

Háttértörténet: Apját sosem ismerte, még a születése előtt meghalt. Édesanyját öt évesen veszítette el, utána különböző árvaházakban nevelkedett. Gyakran megszökött, nem érezte magát jól egy olyan környezetben, ahol ki lett kiáltva ostobának, mert nem tudott megtanulni olvasni. Pár évre sikerült kikerülnie a rendszerből, mikor szökése után egy nomád elf csapat befogadta, de végül visszakerült a civilizációba, egy Nettie Wells nevű szociális gondozó nevelésébe. Nettie végre kiderítette az olvasási probléma okát is - dyslexia - és Vin szárnyra kapott a gondozása alatt. Nagykorúsága után fejvadászként dolgozott, míg gyilkossággal nem gyanúsították. Bár sosem gyűlt össze elég bizonyíték (Vin tényleg ártatlan) ez véget vetett a 'karrierjének' és egy rövid, alkalmi munkákkal tarkított periódus után végül rátalált a "Csapatra", akik már nem csak munkatársai, hanem közeli barátai is.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Smaug 2013.09.25. 15:52-kor.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.05.20. 23:05

Kép

Név: E. Peyton Standish
Becenév: Izzy
Modell: Minoruworld Junior Minoru
Bőrszín: Normal skin
Érkezés dátuma: 2008. Április 10.
Haj: Wig Wing W-43 6-7" (SS méret) #15 (Mocca Brown)
Szem: Mystic 14mm Limited #15
Módosítások: -

Életkor: 7
Faj/Rassz: sárkány (vörös)
Testmagasság: (33cm) 115cm
Lakóhely: Budapest

Személyiség: Peyton egy végtelenül kíváncsi és jószándékú kisfiú, aki nehezen jön ki a korosztályával, viszont nagyszerűen forog felnőttek körében. Koraérett, gyakran viselkedik úgy, mint egy pici felnőtt és nagyon jól használja azokat a viselkedési formulákat amiket "betanítottak" neki, hogy felnőttesebbnek hasson. Gyorsan tanul, kiválóan utánoz és mindent megtenne az elismerésért. Nagyon szeretetéhes és minden kis morzsáért hálás, viszont gyakran nem érti hogy miért nem kedveli a többi gyerek. Időnként kicsit öntelt és szeret hencegni, illetve ha valakit nem kedvel akkor azzal ott szúr ki, ahol csak tud.

Szereti: A kártyajátékokat (különösen a pókert), a cicákat és a lovakat, a szép könyveket és a csillogó dolgokat. Vonzódik a régi órákhoz és a puha, selymes anyagokhoz. Imádja Horáciuszt, a maciját. Kedvence a pite (különösen az almás pite), nagyon szereti a sülő tészta illatát és szívesen tölti az idejét a konyhában (csodálja a nagydarab, anyáskodó szakácsnőket). Szívesen iszik tejeskávét. Szeret felfedezni, magas helyekre mászni és kincseket gyűjteni. Szívesen vigyáz nála kisebb (3-5éves) gyerekekre és imádja Blair-t, az unokatestvérét.

Nem szereti: A koszt - de csak azért, mert utál fürdeni. Ki nem állhatja a legtöbb rokonát (különösen a nagyobb, erőszakos gyerekeket). Gyűlöli ha megtiltják hogy kártyázzon és nem szereti, hogy nincs szinte semmilyen saját holmija vagy játéka. Nem szeret korán kelni, és utál korán lefeküdni. Semmit nem eszik meg amiben sárgaborsó, vagy köménymag van. Különleges ellenszenvet érez a lányruhák iránt (mert irtó kényelmetlenek).

Hobbik: Felfedezés és kincsek gyűjtögetése, póker (utolérhetetlen élmény mikor a bácsik elhűlve nézik ahogy elnyeri a pénzüket - és a Mami is boldog olyankor). Gombfocizás, olvasás és segédkezés a konyhában. Baráti környezetben szívesen képzeli magát ragadozó vadállatnak és örömmel leteperi 'áldozatait'.

Háttértörténet: Apját sosem ismerte, édesanyja (Maude) pedig foglalkozását tekintve csaló. Szokásos pénzkeresési módja az - anyagilag előnyös - házasság, és az - anyagilag még előnyösebb - válás. Természetesen ezekbe a tervekbe nem mindig fér bele egy gyerek, úgyhogy Peyton gyakran különböző 'rokonoknál' lakik (általában az első család akit az anyja be tud palizni, hogy vigyázzanak rá). Ha szükség van a csaláshoz egy gyerekre, akkor rövid ideig anyjával tart, de ez egyszerre pár hónapnál sosem hosszabb. Kellemes emlékeket őriz arról a pár hónapról, amikor édesanyja féltestvérénél Naomi-nál élt és együtt kalandozhatott kicsi unokatestvérével, Blair-el. A leghosszabb idő amíg egy helyen lakott az a majdnem egy év volt, amit egy Annie Greer nevű fiatal özvegyasszony szárnyai alatt töltött, de röviddel azután hogy édesanyja visszavette Annie-től, újra rokonoknál találta magát és egy magányos folyóparti felfedezés során kicsúszott a lába alóla talaj, elesett és mikor felébredt egy teljesen új világban találta magát. Így került Peyton a saját felnőttkorának az idejébe.

Megjegyzés: A fenti persze Peyton verziója. Valójában ő csak egy érdekes kisülése némi kósza mágiának, ami a hét éves Ezra Standish emlékeivel lett feltöltve. Hiszen ha Ezra valóban a saját felnőttkorába került volna akkor a) nem vált volna soha felnőtté és b) emlékezne minderre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Smaug 2013.09.25. 15:55-kor.
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Sheila » 2009.06.15. 15:03

Kép

Kép

A baba:

Név: Qian DeLaroche
Modell: Angel of Dream Basic Super Qian
Bőrszín: white
Érkezés dátuma: 2009.01.16
Haj: Iplehouse/Sienna/YID
Szem: CIG/E-16/16mm
Módosítások: faceup: by Shiroi

A karakter:

Életkor: 26
Faj/Rassz: ember
Testmagasság: 178cm
Lakóhely: PB

Személyiség: Klasszikus Greta Garbo/Audrey Hepburn egy csipetnyi Marilyn Monroe-val mai modern verzíoban, aki szeret a figyelem központjában lenni. Mindennek ugy kell lennie ahogy Ö kivánja, ritka pillanatok egyike amikor kedves, de ilyenkor valami hátsó szándéka lehet amugy általában rideg és végtelenül cinikus, persze csak a színfalak mögött. Kamerák elött a megtestesül tökély és elegancia.

Szereti: kedveli a drága ékszereket, elegáns ruhákat, csillogást, minőségi alkoholt és cigarettát.

Nem szereti: felesleges bugyuta locsogás, amikor nem vele foglalkozik mindenki, közönséges és hétköznapi dolgok, paparazzik és hisztérikus rajongók.

Hobbik: Qiannak nincs különösebb hobbyja, igaz nagyon kedveli a parfűmöket ezért ráfoghatjuk hogy gyűjti öket. Szeret visszafogott partykra járni, és eldugott kis kávézókban üldögélni.

Háttértörténet: Qian ugy gondolja, egy hölgy életében vannak dolgok amiket jobb nem bolygatni, hosszu és nehéz utat tett meg hogy elérhesse amije most van, és senkinek nem enged bepillantást multjába és sötét titkaiba. (még egyenlőre >:D )
BJD addict and damn proud of it!
Avatar
Sheila
 
Hozzászólások: 1330
Csatlakozott: 2008.11.17. 15:24

Következő

Vissza: Galéria

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég

cron