A Fórum Babái^^

Oszd meg képeidet

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Michiyo » 2013.11.26. 13:00

Kép


A baba:

Név: Kousuke
Modell: Resinsoul Song
Bőrszín: Normal Skin
Érkezés dátuma: 2013. 07.10.
Módosítások: Face-up: Zi-chan


A karakter

Életkor: már nem is tartja számon
Faj/Rassz: fehérelf

Személyiség: Kou - népére nem jellemző módon - egy kedves személy, de élete során érte egy nagy veszteség ezért óvatos a kapcsolataiban, az embereket meg nagyívben kerüli. Nyugodt, megfontolt, bátor, önzetlen, de nem naiv, tudja, hol van az a határ, amit a saját biztonsága érdekében meg kell húznia. Ravasz és kitartó, ami jól jött a családjával való együttélés során, hiszen meg kellett védeni magát velük szemben. Ő sem szereti a saját társadalmát, ezért ugyan, mint herceg a kötelességeit teljesíti, de egy csöppet sem tölt több időt a családja körében, mint amennyit muszáj. Kiváló harcos, kitűnő kardforgató, és bár nem kenyere az ölés, de ha kell nem riad vissza tőle. Néha maga is elborzad, hogy milyen szörnyeteg válhatott volna be, ha nem találkozik időben sorsa megváltoztatójával. Szeret szeretni.

Szereti: A nyugalmat, a csendet, a telet, Akit és Hikari - chant

Nem szereti: A démonok világát, és a saját démoni énjét.

Hobbik: Nem nagyon van neki, igazából azt sem tudta sokáig ez mit jelent. Talán a kardforgatás művészetének elsajátítása számít annak, noha abba nem kedvtelésből kezdett bele.

Háttértörténet: Kousuke a fehérelf királyi család harmadik fiaként látta meg a napvilágot sok száz évvel ezelőtt. Két bátyjajával nem túl fényes a viszonya tekintve, hogy idősebb fivére szintén királyi terveket dédelget, ő is legalább olyan kérlelhetetlenül keresztül gázol bárkin, mint ahogy az apja tette annak idején, akár a saját szüleit vagy testvéreit is hajlandó lenne hátbaszúrni, ha az érdeke úgy kívánná. Azt hiszi nem különb a másik bátyja sem, azonban mint később kiderül a látszat néha csal. Ebben a közegben nőtt fel, egy ideig nem is kételkedett nézeteik helyességében, noha nem érezte ott jól magát. Az embereket mélyen lenézte, ahogy mindenki más is körülötte, azonban egy találkozás megváltoztatta az életét. Shizuka is látta a démonokat, így Kousukét is, azonban kapcsolatuk nem indult túl jól. Shizu egy melegszívű, ragyogó, nyitott és közvetlen teremtés volt, senkihez sem volt egy rossz szava sem mindenki szerette, Kout viszont mérhetetlenül idegesítette, sokáig a legmélyebb utálattal viseltetett iránta és ezt nem győzte kifejezésre juttatni, azonban a fiú furcsa módon, minden sértése, kegyetlensége dacára a közelében maradt. Csak idő kérdése volt, hogy beleszeressen és közös jövőről kezdjen álmodni. Megértette, mennyire szörnyű világban cseperedett fel, Shizu mellett emberré vált, hátat fordított mindennek, ami valaha az apja palotájához kötötte, ezzel viszont kivívta a családja haragját. Ő lett a fekete bárány, akibe nem volt bűn bele rúgni - sokszor szó szerint, egy - egy hazalátogatás után Shizu napokig ápolta a sebeit. Aztán minden jónak vége szakadt, hiszen Shizu meghalt, nagyon rövid idő alatt vitte el egy betegség, Kou pedig összetört, magába zárkózott, csak Hikarit tűrte el maga mellett. Alkalmi viszonyokba bonyolódott, nem érdekelte semmi és senki, beletemetkezett a bánatba, és elfejeltette a szép emlékeket, hogy mit kapott Shizutól. Ennek a semmiben való lebegésnek vetett aztán véget az Akirával való találkozás.
Kép
Itthon: Akira (CH LJ Mars), Hikari (Dikadoll Maria), Chenz (DollLeaves Sleeping Jax), Kousuke (Resinsoul Song)
Deviantart
Egy perc
Avatar
Michiyo
 
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2009.12.27. 16:46
Tartózkodási hely: Sarkad

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Orsi » 2014.05.05. 22:33

Kép

A baba:

Név: Jessica

Modell: Iplehouse

Bőrszín: Normal Skin

Haj: SDW-225 For Delf (Natural Blond) -Heat Resistant Fiber

Ruha: Készített (köszönet érte Raven-nek :csill: )

Érkezés dátuma: 2013 Ősz


A karakter:

Név: Oscar François de Jarjayes

Anime: The Rose of Versailles ( Lady Oscar)

Életkor: 20 év (hivatalosan úgy több,mint 250 éves(a Manga alapján) :'D

Faj: Ember

Magasság: 178 cm ( 65 cm)

Súly: 58 kg (1,9 kg )

Személyiség: Oscart, bár lánynak született, apja fiúként neveli, s aki Versailles palotaőreinek parancsnoka. Szépsége és nemes szelleme különleges karakterré emeli mások szemében, azonban ő maga sokszor vívódik a szolgálatot és felelősséget felvállalt élete és saját vágyai között. Hogy egy nap majd örökébe léphessen annak ellenére, hogy mindenki tudja, valójában lány.

Háttértörténet:

A francia udvar egyik neves tábornokának legfőbb vágya, hogy fia szülessen, aki a jövőben nyomdokaiba léphet, de „szerencsétlenségére” lányokkal lett megáldva. Amikor ismét lánya születik, elhatározza, hogy a gyermeket fiúként fogja felnevelni és az Oscar nevet adja neki. A történet 14 évvel később folytatódik. Ekkortájt érkezik a francia udvarba Marie Antoinette, mint XVI Lajos menyasszonya és Oscart bízzák meg a leendő királynő védelmével, hisz úgy tűnik, senki nem bánik jobban a karddal, mint ő. Oscar és Marie Antoinette barátok lesznek, sőt, Oscar lesz a hercegnő egyik legnagyobb pártfogója és védelmezője. XV. Lajos halála után XVI. Lajosnak és Marie Antoinette-nek kell átvennie a trónt, ám ők még túl fiatalok és felelőtlenek az uralkodáshoz és ez a francia forradalom kitöréséhez vezet. Ám a királyi párnak nemcsak a nép egyre erősödő haragjával kell szembenéznie, hanem az udvarban terjengő pletykákkal, a haszonlesőkkel és számos intrikával. A problémák megoldásában Oscarnak mindig szerep jut, ebben segítő társra talál gyerekkori barátja, André személyében, akit nem csupán baráti szálak fűznek Oscarhoz...


Ui: Ha valamit rosszul írtam,akkor kérlek írjatok nekem választ vagy PÜ. ^^;
Avatar
Orsi
 
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2013.06.28. 18:18
Tartózkodási hely: Tiszaújváros

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Jume » 2014.05.07. 22:30

Ezúton szeretném hivatalosan is bemutatni Estelt, aki úgy tűnik más elképzelésekkel bírt külsejét és nevét illetően, mint ahogy én terveztem, de nem bánom, mert csodaszép lett mindkettő!

Kép

Kép

Név: Estel Floraison
Modell: Dragon Doll – Ying Ying
Bőrszín: normal pink
Érkezés dátuma: 2014.03.19.
Haj: Luts/Cream/SDW-170/ 8-9 inch
Szem: Leeke world, Hazel, 14 mm akril
Módosítások: Nincs

Becenév: Ying
Életkor: 20 éves
Faj/Rassz: Ember
Testmagasság:167 cm (58.8cm)
Lakóhely: Budapest
Szexualitás: heteró
Zene: Paul Schwartz, Sogno
http://www.youtube.com/watch?v=dfpgL3NSeW4
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jume 2015.07.04. 00:52-kor.
Itthon: Estel - Dragon Doll Ying Ying,
Damasa - IOS Anarmonia head + Dollits D.A.D. body
Milo - Elfdoll Wu head + Doll Zone 62 boy body
Misha - LUTS 2014 even head + DF-A 62 cm boy body 3 ver.
Avatar
Jume
 
Hozzászólások: 135
Csatlakozott: 2014.01.08. 20:18
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2014.09.21. 22:45

//Olvashatóság kedvééért katt a képre!//
Kép

Kép

Kép

Kép
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A Fórum Babái^^

HozzászólásSzerző: Aynea » 2015.07.03. 23:14

Kép

Név: Leon
Eredeti neve: Haru
Egyéb többször is használt név: Sol
Modell: SOOM Grey
Bőrszín: cream white
Érkezés dátuma: 2014.08.08.
Haj: KDW-46 For Kid Delf (Natural Brown) -Heat Resistant Fiber
Szem: 14MM L.G EYES- NO.91
Módosítások: -
Face-up: -

A karakter:
Életkor: Ismeretlen
Horoszkóp: nyugati horoszkópja oroszlán
Faj: rókaisten
Testmagasság: 1.62 (43 cm)
Lakóhely: vándor
Születési hely: Mennyei Birodalmak
Beállítottság: hetero
Személyiség: Természeténél fogva kedves, kiegyensúlyozott, ugyanakkor határozott és akaratos. Kalandszerető, önálló, gyakran komoly mégis gyermeki vonásokkal bír, melytől nem idegen az önfeláldozás és a szinte vak hit.
Szereti: kalandok, utazás, találmányok, új szerkezetek, rajzolás, természet, család, sütemények
Nem szereti: túl poros hagyományok, átkok, erőszak
Hobbik: új szerkezetek feltalálása, rajzolás, olvasás, utazás
Család: apja az Arany Róka, Taiyou a Napisten, édesanyja, Kozue egy kisebb hegy istene, és sok kisebb testvére
Kapcsolatok: Ambrose és Eris

Háttértörténet röviden:
Taiyou a Napisten, klánjának feje, az Aranyróka udvartartásában nem csupán számtalan másik istent köszönthetett, de népes családja boldogsággal töltötte meg palotáját, legnagyobb fiára, Harura pedig különösen büszke volt, ki örökölte édesanyja, Kozue, egy kisebb hegy istennőjének meleg szívét.
Haru kisebb testvéreivel csak egyszerű nevet viselnek mindaddig, míg meg nem mutatkozik valódi képességük, s hatalmuk, mely mindörökre bizonyos erőkhöz pecsételi őket, mellyel együtt két új névre is szert tehetnek, egy titkos és egy isteni névre. Ezzel ceremoniálisan is a nagy istenek közé kerülnek és felnőtt nevet kapnak. Erre azonban mindeddig nem került sor.
Klánja vérségi kapcsolatban áll egy másik róka klánnal, az Elveszett Istenek klánjával, melyet leküzdhetetlen átok súlyt. Időről időre a klán tisztavérű tagjai közül valaki eltűnik, nyomtalanul térben és időben.

A kis Leon e klán egyik tagjával töltötte kora ifjúságát, boldogan, bátyjaként tekintve rá, majd a férfi hirtelen megváltozott. Hideg lett, elfordult addigi szeretteitől, és többé senkit nem engedett közel magához. Átvette isteni tisztségét, és bezárkózott. Leon hiába próbálkozott, mind távolabb került tőle, mígnem bekövetkezett a katasztrófa, az átok újfent működésbe lépett és a férfi is eltűnt. Elveszetté vált.
Leon akkor döntött úgy, hogy elhagyja otthonát, és megpróbálja megkeresni őt. Biztosra vette, hogy meg fogja találni, és újra testvéreként köszöntheti, átélve a hajdan volt boldogságot.

Az első néhány utazást találomra tette. Néha épp csak pár pillanatot töltött az adott időben, másszor sokáig elidőzött. Leonardo művei lenyűgözték, mikor egyszer Franciaországban egy kiállításon látta őket. Az ő tiszteletére vette fel az európai fülnek jobban érthető nevet. Ott lett Leon. Utazásai során azonban nem csak szenvedélyeinek élt, hanem folyamatosan kereste az ő Bátyját. Nem volt könnyű. Az átok valóban nyom nélkül ragadta el.. hiába járt be helyeket és korokat, egy kis róka most is folytatja a keresést.
Avatar
Aynea
 
Hozzászólások: 222
Csatlakozott: 2010.01.05. 16:31
Tartózkodási hely: Az éppen tetsző világban

Előző

Vissza: Galéria

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég

cron