Hibridek

Ha van valami amiről nagyon szeretnél képet de nem tudod hol keresd

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2012.06.20. 16:11

Azt hiszem ezt ide teszem, hátha hasznos lesz még valakinek vagy csupán csak jó érdekesség! :D

Soomnak manapság gyakorlatilag teljesen kiszámíthatatlanok az öntés csoportok színei és tapasztalataim szerint minden normál (és más) színű babavonal gyantája baba fajtánként/adagonként változik.

Mindenesetre, ma lefotóztam az itthon lévő 3 Soom NS srácot (akik mindhárman más színűek XD ) mert valaki megkért SOS segítségre. (Thanet kihagytam, hiszen drágám már több mint 4 éves így hát biztos hogy sárgásabb mint volt, vagy mint Soom babái manapság lesznek.)

Kép

Kép
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2212
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.27. 18:53

LeekeWorld NS / Ios NS / AoD NP / Fairyland NS
Nos pár cég már prezentálja magát itthon, szóval csináltam mindenkivel-mindenkit párosítást.
Kép
A kép a lehető legszínhelyesebb, bár mint tudjuk élőben kicsit másképp jönnek le a szín dolgok mint fotón.
    -LeekeWorld színéhez hozzáfűzném, hogy nem tudom milyen régi, én már a sokadik tulaja vagyok. AoD-hoz viszonyítva blusholással hibridelhető. ( a fényképen a test egyetlen nem blusholt része van)
    -Fairyland élőben nem hat ennyire sárgának, és az eredetihez képest sokat sárgúlt az évek során, egy kicsit pinkesebben kezdte pályafutását. Bár tény hogy teljesen elüt a többitől.
    -IoS és AoD látszólag a legjobb párosítás, bár Ios világosabb egy árnyalattal és sárgásabb.
    -Eddig AoD volt az a szín amit mindenkivel tudtam hibridelni. Maga a test blusholva van és úgy Leeke fejjel is jól néz ki, és az IoS fejjel is.
Egyenlőre ennyit tudtam összehozni, nemsoká tesztelem hogy arányilag, nyakrésileg hogyan működnek a dolgok, az már biztos, hogy IoS nyakrése hagyján hogy kicsi de mint tapasztaltam változó is, Leeke-é pedig hatalmas... :lol:
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1369
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.30. 14:54

Immortality of Soul M fej (2011-es Normál skin) / DollZone 65cm test (2010-es Normal Pink)

Miért: Tapasztalatok alapján ez bizonyult a legjobbnak szín és méret téren is.

Színegyezés: IoS-ról eleinte csak annyit tudtunk, hogy próbálkozni kell, elvileg volks sárga színekben öntenek (a régebbiben). Így kutakodás, kutakodás hátán kiderült, hogy több lehetőség van, és végül erre esett a választás. Maga a test egy évvel idősebb a fejnél, ennek tudom be hogy egy árnyalattal sárgább, használva volt, bár vigyáztak rá, a fej pedig dobozban töltötte az életét előttem.
Élőben, sőt ha ruhában, hajban fotózok akkor se látszik az eltérés, úgyhogy azt kell mondja szinte tökéletes egyezést találtam.
Megpróbáltam kiemelni az alap színeket fotóról, kb helyes is amit sikerül, persze így egymás mellett nagyon más a két szín.
Kép

Kép

Illeszkedés:A fejnek igen kicsi a nyakrése, a 10 cm-t is úgy kell kiimádkozni tőle, így nem pontos illeszkedés volt a célom, hanem a tűrhető. A testnek 10,5cm-es nyaka van, de még így sem mindig feltűnő a különbség, a mozgásban egyáltalán nem korlátoz és mint a színnél a haj itt is sokat segít.
Kép

Pózolás és kinézet:Arányában szerintem sikerült eltalálnom a méreteket, azt tudni kell, hogy IoS fejei kisebbek mint az átlag SD.
A testtel teljesen meg vagyok elégedve, még úgy is remekül tart alap pózokat hogy nincs különösebben meghúzva és túl nyúlós gumi van benne.
Kép
Az előre billentett torzó, hozzáteszem végig két lábon állt.
Kép
Hátrabillentett torzó, szintén áll mint a cövek. Külön imádom hogy nem lehet bekukucskálni a belsejébe.
Kép
És még csak úgy randomra is élethűnek hat...ez annak az eredmény hogy megpróbáltunk guggolni, de azzal megvárom a normális újrafűzést :D


A test módosításai: akitől vettem folyamatosan "tetoválta" a testet, szinte az egészet, plusz blush, tehát gyanítom le volt fújva. Az öntési vonalakat ő maga csiszolta le (egyébként tökéletes munkát végzett) és a mellkas oldalából is kapott le egy keveset.
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1369
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.30. 15:08

LeekeWorld Michael fej (Normál Skin) / DollZone 65cm test (2010-es Normal Pink)

Miért: Kipróbálásból ráraktam a fejet ^^;

Színegyezés: Egy gyenge tűrhetőt kap tőlem. Nagyon kitűnik hogy a Leeke fej jóval rózsaszínesebb mint a test.
Kép

Kép

Illeszkedés: Előzőekkel ellentétben ez a fej hatalmas nyakréssel rendelkezik, de kis rásegítéssel nincs vele semmi gond. Minden oldalra megtartja a fejét, csak a köztes állapotok pattannak néha vissza alapállásba, de elég széles sávban mozgatható a fej. Alúlról persze látszik hogy mekkora a különbség.
Kép

Pózolás és kinézet: A test pózolásáról fentebb már ejtettem szót, a fej nekem kellően nagynak hat, bár lehet csak a megszokás miatt, illetve hogy se haj nincs rajta se semmi. Kíváncsi leszek a 60as testen mit művel.

A fejről: Annyit tudok hogy minimum a harmadik tulaja vagyok. Amíg vissza tudtam követni az volt, hogy a tulaj befestette egy barnább színre testestül, majd idő után eladta annak akitől én vettem meg. Előző tulaj "renoválta", leszedte róla a festést, kivéve a feje belsejéből, de nem esküszik meg rá, hogy teljesen olyan a színe mint ha cégtől érkezett volna. Mivel nem tudjuk mikor készült a korát se tudom a fejnek...
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1369
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: lilien » 2012.11.11. 17:58

Soom MD Syen fej (cream white) A Long Time 26cm girl testen (white skin)

Választás oka: csinos, jól pózol, fejlett ízületek és olcsó.

Szín: kb. 90%-os egyezés, a test kissé sárgásabb, mint a fej (a fej majdnem két éves!), de élőben nem zavaró, főleg ruhában és face-uppal.

Kép

Arányok: az ALT test picit alacsonyabb (fél centivel kb.), mint a Soom Teenie Gem test, de személy szerint engem ez nem zavar. Kicsit husibb, chibibb hatást szerettem volna kelteni, úgyhogy a végeredménnyel én töéletesen elégedett vagyok.

Hajjal:
Kép

Haj nélkül:
Kép

Pózolás:
Kép
Kép

Ülés a torzóízületek fokozatos döntésével:
Kép

Extra: kezek, láb- és térdmegoldás:

Kép

Személyes vélemény a testről: nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Jól tartja a pózokat, ül, áll, térdel, kuporog, mutogat, imádom. :D Egyedül azt bánom, hogy könnyen lejönnek a kezei, van, hogy a kezemben marad, ha megfogom, vagy ilyesmi, úgyhogy erre nagyon figyelnem kell, hogy ne hagyjam el. Végszükség esetén majd beragasztom vízoldékony ragasztóval, de még tesztelem, mennyire kényes. Egyedül a bokája szorul majd ragasztózásra, ott elég lazán mozog a gömbízület.
A műgyanta tapintása hasonlít a Sooméhoz, kissé érdes, nem olyan sima, mint a Luts vagy a Dollzone.
Muszáj megemlítenem, hogy nagyon cuki párna járt a testhez, íme. :D
Kamoku [bory] • Soshi [syen] • Nathaniel [har] • Anzen'na [chrom] • Ageha [dia] • Gärnet [r.vivien] • Ferena [vivien] • Guren [r.ai] • Kae [r.ai] • Shinichirou [r.chrom]
Layaway is my best friend. OTL
Avatar
lilien
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1439
Csatlakozott: 2010.01.27. 20:10
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2016.02.07. 00:08

Wintter Rain U-hwa fej (2015-es Normál skin) / Mirodoll 60cm test (2015 Yellow Normál skin)

Miért: A fej adott volt, a test szempontjából pedig formára hasonlót kerestem, árban pedign messze verte az összes többit.

Színegyezés: Winterrain oldalán a normál színhez fel volt tüntetve, hogy Volks normálhoz nagyon hasonló színe van. Mint kiderült, ez egy pinkesebb árnyalatot takar mint a normál, így a színre egy erős so-so a véleményem. Még bizakodom hogy a fej idővel kicsit veszít ebből a pinkből, illetve a testre még vár egy blush is amivel tudom korrigálni az eltérést. Aki nagyon érzékeny az egyezésekre, annak valószínűleg nem lenne jó ez az egyezés.
Kép
Kép

Illeszkedés: Eredetileg a buksi fiútestre készült így az átlagnál nagyobb a nyakrése, a Mirodoll testnek pedig legendásan vékony. Mindezek ellenére egy kis forró ragasztó megoldotta a problémát. Vagy a fejnél kell szűkíteni a rést vagy a nyak tetejét kibővíteni, de teljesen megoldható a dolog (lehet kapni resin nyakrészeket is erre a célra). Ezek a módosítások előtt a fej csak levele nézett, viszont ezek után láthatóan nagy mozgásteret kapott.
Kép
Kép
Kép
Kép

Pózolás és kinézet: Arányaiban szerintem elég jól passzolnak, persze ízlés kérdése, de kifejezetten tetszik hogy kicsit nagyobb kerek buksija lett tőle.
Első kibontáskor a test nagyon lazára van fűzve! Ez azért lehet mert nem szeretnék hogy szállításnál balesetet szenvedjen. De még ebben az állapotában is képes volt megállni magától egy kis játék után. Ez a test amit már fotóztam átesett egy ragasztózáson és drótozáson. Ezt azért érdemes, mert sokkal stabilabb lesz tőle, könyök és térd esetén az ízületek nem érnek egymásba annyira alapjáraton, hogy kellő súrlódás legyen köztük, így muszáj ezt a teret kitölteni valamivel, hogy használhatóak legyenek. Gyenge pontja a boka, amelynek semmi stabilitása nincs, így fél lábon nem fog megállni.
Kép
Kép

Érdekessége a testnek, hogy a súlypontja akármennyire is úgy gondoljuk, hogy elöl van, hátrafelé húzza, így a szimpla állásnál is kicsit behajlítja a térdét.
Kép

Ülni nagyon szépen tud, egyenes háttal is és hajlítottan is. Sokakat láttam értetlenkedni, a torzóízületek kapcsán, de amint kitapasztalja az ember, csodákra képes.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bár nem sokmindenre jó a a combízülete, mégis használható ilyen kis apróságokra. Nagyban segíti a lábak keresztezését is. Belül van egy kis bütyök ami megállítja és nem forog körbe, de kis moddolással meg lehet azt is oldani, hogy körbe forduljon.
Kép
Kép
Kép

A térdelésnél kicsit egyensúlyozni kell, de rendben megcsinálja. Hozzáteszem, a térd szimpla ízületes. Itt szembesülünk másodjára a boka mozgékonyságának hiányával. Sajnos ezt még nem sikerült megoldanom, de keresek rá valami kompromisszumot, hogy nagyobb mozgástere legyen.
Kép

Könyékben ragasztó nélkül a fenti okok miatt igen gyenge a cégtől érkezve, nincs súrlódás hiába a dupla ízület. Ragasztózva teljesen jól használja, egyedül vállban gyengébb még egy kicsit, súlyosabb dolgokat nem tart meg. A csukló érdekes ovális formája miatt a keze kevésbé pózol jól, illetve nehéz kicserélni rajta másik kézre, de ezt az újabb modelleknél már lekerekítették ( forróvizes megoldással láttam mások megoldásait is).
Kép
Kép

Vállánál viszont van egy kis nyelv, hogy bizonyos pózokat megtartson.
Kép


Végeredményben, aki egy Mirodoll testet vesz, készüljön fel rá, hogy a minimum egy újrahúzás, de a ragasztózás és drótozás is szükséges, hogy olyan használható test legyen mint bármely másik. Árban természetesen mindent ver, valószínűleg ezért is, mert a tervezésbe ilyen kis hibák belecsúsztak de engem kárpótol a formája és hogy egy kis munkával ugyanolyan jól pózol mint pl az AoD testünk. Súlyra közepes kategória, nem túl vékony, de persze nem is a legsúlyosabb. Én az árért cserébe teljesen meg vagyok vele elégedve és elnézve az újabb testeiket, dolgoznak a tervezési problémákon (a 62es testnek a térde is dupla ízületes és a csuklója is kerekebb, de Mirodoll hivatalosan nekem azt mondta, hogy már a 60 centis új testeknek is kerek a csuklója.)
Kép
Kép

A test módosításai:
Ragasztózás, drótozás, ujjak forró vízben átmozgatása más pozícióba.
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1369
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Előző

Vissza: Kép kerestetik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég