Wintter Rain U-hwa fej (2015-es Normál skin) / Supia duplaizületes test (2009? Normál skin)Miért: Második testként kerestem a fejhez egy leheletnyit magasabb és husisabb testet, fő szempont volt az esztétika és mozgás egyensúlya.
Színegyezés: Senki ne induljon ki ebből! XD Szerintem vak szerencse, hogy tökéletesen egyezik a fej és a test. A fej elvileg egy volks normál, a test pedig 3. gazdáját örvendezteti, és nem tudom mihez hasonlítani. Annyit tudok róla, hogy még Supia azon időszakában öntötték, amikor nem volt két külön mell opciója ennek a testnek, csak ez.
Illeszkedés: A nyakrés már szinte jó, itt is ráfér egy ragasztózás, mivel ugye fiúfejről beszélünk, de elég egy vékony réteg.
Pózolás és kinézet: Sok kedvenc része van a testnek, ami miatt örülök, hogy megvettem, és persze nem tökéletes, de én úgy érzem ez a végleges testünk.

Nagyon szépen áll, nem kell vele sokat szöszölni. Nem tudom, hogy a test súlya ezen segít e vagy se, de tény, hogy ha egyszer stabilan leraktad, ő ott áll az idők végezetéig. Ugyanezt magassarkúban még jobban képes elérni, mondhatni a magassarkú lábfeje stabilabb mint a sima. Azzal tud keresztbe tett lábbal, félig behajlítottal és szerintem ha sok türelmem lenne még féllábon is állni.

Az ülés része kezd el trükkös lenni, de semmi komoly problémába nem ütközünk. Maga a szobor valahogy olyan karót nyeltre sikerült, hogy az első képen látható az "alap" állapota a torzónak. De szerencsére olyan szépen megoldották mind a két torzóízületet, hogy fel sem tűnik, mennyire kell korrigálni rajta. Szép vonalait így is tartja, nincs sehol egy lyuk. Bal alsó képen van teljesen behajlítva, ez a maximum amit ki tudtam belőle hozni. És persze minden komolyabb erőfeszítés nélkül tudja keresztbe rakni a lábát ülve is.

A combon lévő plusz izület borzasztó előnyös, kis nyelveivel olyan szépen bekattintja a combját és felhúzza a lábát. Itt is végtelenül szépen dolgozták kis, sehol ne törjön meg a formája. A térd dupla ízületéhez kis stratégiát kell alkalmazni, szét kell húzni a lábát, hogy kiakadjon a plusz ízület, de semmi komoly itt sem.

Szemből az ülés: hajlamos a lábát szétdobni, ha nem ügyelünk rá, de semmi nem gátolja azt, hogy ezt korrigáljuk. Az egyetlen dolog amire figyelni érdemes, hogy a comb tetejénél a gumi rendesen helyezkedjen, mert ha nem teszi akkor eldobja magát hátrafelé.
A térd megint csak nagyon esztétikus, az én ízlésemnek legalábbis tetszik. És persze a forgó combízület is tök jól használható.

Bemutatnám kedvenc pózomat tőle

Pro tip: ezt olyan stabilan tartja, hogy ha nem hordozóban hanem csak sima táskában utazik én így rakom el...

Könyék dupla ízülete. Eddig fel sem tűnt, de nagyon hasonló a minifee-knél alkalmazotthoz. Szintén szét kell húzni, hogy teljesen kijöjjön és alkalmazni lehessen, de utána tartja. Egyetlen érdekesség, hogy kinyújtott állapotban sem teljesen passzol össze a két kar, hanem van egy kis jól látható hatásszünet a kettő között, pedig formára teljesen illenie kellene egymáshoz. Ezt én betudtam annak, hogy a test össze ízülete végtelenül passzos, van ahol túlzottan is!

Szemből szintén elégedett vagyok a könyökével, lehetne szebb, de már ez is nagyon szép fajta.

Mind a csukló mind a boka elég gyenge, túl nagy mozgásnak nem ad teret (itt is érdekes, hogy ez nem vonatkozik a magassarkú lábfejre), amit itt látni az a ragasztónak köszönhető. (De azokért a husis kezekért bőven megéri ennyi kellemetlenség...)

Az én egyértelmű következtetésem, hogy megérte beruházni a supia testbe, amit szerettem volna tőle, azt megteszi, ha ennél több kell, akkor pedig kicsit játszom még vele vagy állványt alkalmazok.

Végtelenül szép és ezzel egy időben mozgékony. Kis észrevételek: Az egyik lábát szereti felhúzni, ez nem tudom, hogy a fűzés miatt van e, de a másikkal nem teszi. Drótozni felesleges, mint említettem, az ízületei olyan jól passzolnak egymáshoz, hogy a drót ehhez már nem tud mit hozzáadni. Ugyanezért ragasztózni is csak pár kulcsfontosságú ponton érdemes: Boka, Csukló és felső torzó. Ezeken a helyen még hely is van rá, a többi ízülete nem fog passzolni egymáshoz ha ott ragasztózza az ember. Nagyon tetszik maga a test esztétikája és együtt lehet élni azzal a ténnyel is, hogy a nyakában van a melle

Annak ellenére, hogy jóval husisabb mint azok a lánytestek amikkel eddig találkoztam, és súlyra is messze veri őket, nagyon kecses tud lenni. Valamint sokkal jobban pózol magassarkú lábakkal de én itt most lusta voltam lecserélni