Hibridek

Ha van valami amiről nagyon szeretnél képet de nem tudod hol keresd

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Shiroi » 2012.06.20. 16:11

Azt hiszem ezt ide teszem, hátha hasznos lesz még valakinek vagy csupán csak jó érdekesség! :D

Soomnak manapság gyakorlatilag teljesen kiszámíthatatlanok az öntés csoportok színei és tapasztalataim szerint minden normál (és más) színű babavonal gyantája baba fajtánként/adagonként változik.

Mindenesetre, ma lefotóztam az itthon lévő 3 Soom NS srácot (akik mindhárman más színűek XD ) mert valaki megkért SOS segítségre. (Thanet kihagytam, hiszen drágám már több mint 4 éves így hát biztos hogy sárgásabb mint volt, vagy mint Soom babái manapság lesznek.)

Kép

Kép
...........................................//Faceup Shop•//Flickr////
Kép
Avatar
Shiroi
 
Hozzászólások: 2121
Csatlakozott: 2008.10.04. 13:28
Tartózkodási hely: Anglia bugyrai

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.27. 18:53

LeekeWorld NS / Ios NS / AoD NP / Fairyland NS
Nos pár cég már prezentálja magát itthon, szóval csináltam mindenkivel-mindenkit párosítást.
Kép
A kép a lehető legszínhelyesebb, bár mint tudjuk élőben kicsit másképp jönnek le a szín dolgok mint fotón.
    -LeekeWorld színéhez hozzáfűzném, hogy nem tudom milyen régi, én már a sokadik tulaja vagyok. AoD-hoz viszonyítva blusholással hibridelhető. ( a fényképen a test egyetlen nem blusholt része van)
    -Fairyland élőben nem hat ennyire sárgának, és az eredetihez képest sokat sárgúlt az évek során, egy kicsit pinkesebben kezdte pályafutását. Bár tény hogy teljesen elüt a többitől.
    -IoS és AoD látszólag a legjobb párosítás, bár Ios világosabb egy árnyalattal és sárgásabb.
    -Eddig AoD volt az a szín amit mindenkivel tudtam hibridelni. Maga a test blusholva van és úgy Leeke fejjel is jól néz ki, és az IoS fejjel is.
Egyenlőre ennyit tudtam összehozni, nemsoká tesztelem hogy arányilag, nyakrésileg hogyan működnek a dolgok, az már biztos, hogy IoS nyakrése hagyján hogy kicsi de mint tapasztaltam változó is, Leeke-é pedig hatalmas... :lol:
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.30. 14:54

Immortality of Soul M fej (2011-es Normál skin) / DollZone 65cm test (2010-es Normal Pink)

Miért: Tapasztalatok alapján ez bizonyult a legjobbnak szín és méret téren is.

Színegyezés: IoS-ról eleinte csak annyit tudtunk, hogy próbálkozni kell, elvileg volks sárga színekben öntenek (a régebbiben). Így kutakodás, kutakodás hátán kiderült, hogy több lehetőség van, és végül erre esett a választás. Maga a test egy évvel idősebb a fejnél, ennek tudom be hogy egy árnyalattal sárgább, használva volt, bár vigyáztak rá, a fej pedig dobozban töltötte az életét előttem.
Élőben, sőt ha ruhában, hajban fotózok akkor se látszik az eltérés, úgyhogy azt kell mondja szinte tökéletes egyezést találtam.
Megpróbáltam kiemelni az alap színeket fotóról, kb helyes is amit sikerül, persze így egymás mellett nagyon más a két szín.
Kép

Kép

Illeszkedés:A fejnek igen kicsi a nyakrése, a 10 cm-t is úgy kell kiimádkozni tőle, így nem pontos illeszkedés volt a célom, hanem a tűrhető. A testnek 10,5cm-es nyaka van, de még így sem mindig feltűnő a különbség, a mozgásban egyáltalán nem korlátoz és mint a színnél a haj itt is sokat segít.
Kép

Pózolás és kinézet:Arányában szerintem sikerült eltalálnom a méreteket, azt tudni kell, hogy IoS fejei kisebbek mint az átlag SD.
A testtel teljesen meg vagyok elégedve, még úgy is remekül tart alap pózokat hogy nincs különösebben meghúzva és túl nyúlós gumi van benne.
Kép
Az előre billentett torzó, hozzáteszem végig két lábon állt.
Kép
Hátrabillentett torzó, szintén áll mint a cövek. Külön imádom hogy nem lehet bekukucskálni a belsejébe.
Kép
És még csak úgy randomra is élethűnek hat...ez annak az eredmény hogy megpróbáltunk guggolni, de azzal megvárom a normális újrafűzést :D


A test módosításai: akitől vettem folyamatosan "tetoválta" a testet, szinte az egészet, plusz blush, tehát gyanítom le volt fújva. Az öntési vonalakat ő maga csiszolta le (egyébként tökéletes munkát végzett) és a mellkas oldalából is kapott le egy keveset.
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.09.30. 15:08

LeekeWorld Michael fej (Normál Skin) / DollZone 65cm test (2010-es Normal Pink)

Miért: Kipróbálásból ráraktam a fejet ^^;

Színegyezés: Egy gyenge tűrhetőt kap tőlem. Nagyon kitűnik hogy a Leeke fej jóval rózsaszínesebb mint a test.
Kép

Kép

Illeszkedés: Előzőekkel ellentétben ez a fej hatalmas nyakréssel rendelkezik, de kis rásegítéssel nincs vele semmi gond. Minden oldalra megtartja a fejét, csak a köztes állapotok pattannak néha vissza alapállásba, de elég széles sávban mozgatható a fej. Alúlról persze látszik hogy mekkora a különbség.
Kép

Pózolás és kinézet: A test pózolásáról fentebb már ejtettem szót, a fej nekem kellően nagynak hat, bár lehet csak a megszokás miatt, illetve hogy se haj nincs rajta se semmi. Kíváncsi leszek a 60as testen mit művel.

A fejről: Annyit tudok hogy minimum a harmadik tulaja vagyok. Amíg vissza tudtam követni az volt, hogy a tulaj befestette egy barnább színre testestül, majd idő után eladta annak akitől én vettem meg. Előző tulaj "renoválta", leszedte róla a festést, kivéve a feje belsejéből, de nem esküszik meg rá, hogy teljesen olyan a színe mint ha cégtől érkezett volna. Mivel nem tudjuk mikor készült a korát se tudom a fejnek...
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: lilien » 2012.11.11. 17:58

Soom MD Syen fej (cream white) A Long Time 26cm girl testen (white skin)

Választás oka: csinos, jól pózol, fejlett ízületek és olcsó.

Szín: kb. 90%-os egyezés, a test kissé sárgásabb, mint a fej (a fej majdnem két éves!), de élőben nem zavaró, főleg ruhában és face-uppal.

Kép

Arányok: az ALT test picit alacsonyabb (fél centivel kb.), mint a Soom Teenie Gem test, de személy szerint engem ez nem zavar. Kicsit husibb, chibibb hatást szerettem volna kelteni, úgyhogy a végeredménnyel én töéletesen elégedett vagyok.

Hajjal:
Kép

Haj nélkül:
Kép

Pózolás:
Kép
Kép

Ülés a torzóízületek fokozatos döntésével:
Kép

Extra: kezek, láb- és térdmegoldás:

Kép

Személyes vélemény a testről: nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Jól tartja a pózokat, ül, áll, térdel, kuporog, mutogat, imádom. :D Egyedül azt bánom, hogy könnyen lejönnek a kezei, van, hogy a kezemben marad, ha megfogom, vagy ilyesmi, úgyhogy erre nagyon figyelnem kell, hogy ne hagyjam el. Végszükség esetén majd beragasztom vízoldékony ragasztóval, de még tesztelem, mennyire kényes. Egyedül a bokája szorul majd ragasztózásra, ott elég lazán mozog a gömbízület.
A műgyanta tapintása hasonlít a Sooméhoz, kissé érdes, nem olyan sima, mint a Luts vagy a Dollzone.
Muszáj megemlítenem, hogy nagyon cuki párna járt a testhez, íme. :D
Kamoku [bory] • Soshi [syen] • Nathaniel [har] • Anzen'na [chrom] • Ageha [dia] • Gärnet [r.vivien] • Ferena [vivien] • Guren [r.ai] • Kae [r.ai] • Shinichirou [r.chrom]
Layaway is my best friend. OTL
Avatar
lilien
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2010.01.27. 20:10
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2016.02.07. 00:08

Wintter Rain U-hwa fej (2015-es Normál skin) / Mirodoll 60cm test (2015 Yellow Normál skin)

Miért: A fej adott volt, a test szempontjából pedig formára hasonlót kerestem, árban pedign messze verte az összes többit.

Színegyezés: Winterrain oldalán a normál színhez fel volt tüntetve, hogy Volks normálhoz nagyon hasonló színe van. Mint kiderült, ez egy pinkesebb árnyalatot takar mint a normál, így a színre egy erős so-so a véleményem. Még bizakodom hogy a fej idővel kicsit veszít ebből a pinkből, illetve a testre még vár egy blush is amivel tudom korrigálni az eltérést. Aki nagyon érzékeny az egyezésekre, annak valószínűleg nem lenne jó ez az egyezés.
Kép
Kép

Illeszkedés: Eredetileg a buksi fiútestre készült így az átlagnál nagyobb a nyakrése, a Mirodoll testnek pedig legendásan vékony. Mindezek ellenére egy kis forró ragasztó megoldotta a problémát. Vagy a fejnél kell szűkíteni a rést vagy a nyak tetejét kibővíteni, de teljesen megoldható a dolog (lehet kapni resin nyakrészeket is erre a célra). Ezek a módosítások előtt a fej csak levele nézett, viszont ezek után láthatóan nagy mozgásteret kapott.
Kép
Kép
Kép
Kép

Pózolás és kinézet: Arányaiban szerintem elég jól passzolnak, persze ízlés kérdése, de kifejezetten tetszik hogy kicsit nagyobb kerek buksija lett tőle.
Első kibontáskor a test nagyon lazára van fűzve! Ez azért lehet mert nem szeretnék hogy szállításnál balesetet szenvedjen. De még ebben az állapotában is képes volt megállni magától egy kis játék után. Ez a test amit már fotóztam átesett egy ragasztózáson és drótozáson. Ezt azért érdemes, mert sokkal stabilabb lesz tőle, könyök és térd esetén az ízületek nem érnek egymásba annyira alapjáraton, hogy kellő súrlódás legyen köztük, így muszáj ezt a teret kitölteni valamivel, hogy használhatóak legyenek. Gyenge pontja a boka, amelynek semmi stabilitása nincs, így fél lábon nem fog megállni.
Kép
Kép

Érdekessége a testnek, hogy a súlypontja akármennyire is úgy gondoljuk, hogy elöl van, hátrafelé húzza, így a szimpla állásnál is kicsit behajlítja a térdét.
Kép

Ülni nagyon szépen tud, egyenes háttal is és hajlítottan is. Sokakat láttam értetlenkedni, a torzóízületek kapcsán, de amint kitapasztalja az ember, csodákra képes.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bár nem sokmindenre jó a a combízülete, mégis használható ilyen kis apróságokra. Nagyban segíti a lábak keresztezését is. Belül van egy kis bütyök ami megállítja és nem forog körbe, de kis moddolással meg lehet azt is oldani, hogy körbe forduljon.
Kép
Kép
Kép

A térdelésnél kicsit egyensúlyozni kell, de rendben megcsinálja. Hozzáteszem, a térd szimpla ízületes. Itt szembesülünk másodjára a boka mozgékonyságának hiányával. Sajnos ezt még nem sikerült megoldanom, de keresek rá valami kompromisszumot, hogy nagyobb mozgástere legyen.
Kép

Könyékben ragasztó nélkül a fenti okok miatt igen gyenge a cégtől érkezve, nincs súrlódás hiába a dupla ízület. Ragasztózva teljesen jól használja, egyedül vállban gyengébb még egy kicsit, súlyosabb dolgokat nem tart meg. A csukló érdekes ovális formája miatt a keze kevésbé pózol jól, illetve nehéz kicserélni rajta másik kézre, de ezt az újabb modelleknél már lekerekítették ( forróvizes megoldással láttam mások megoldásait is).
Kép
Kép

Vállánál viszont van egy kis nyelv, hogy bizonyos pózokat megtartson.
Kép


Végeredményben, aki egy Mirodoll testet vesz, készüljön fel rá, hogy a minimum egy újrahúzás, de a ragasztózás és drótozás is szükséges, hogy olyan használható test legyen mint bármely másik. Árban természetesen mindent ver, valószínűleg ezért is, mert a tervezésbe ilyen kis hibák belecsúsztak de engem kárpótol a formája és hogy egy kis munkával ugyanolyan jól pózol mint pl az AoD testünk. Súlyra közepes kategória, nem túl vékony, de persze nem is a legsúlyosabb. Én az árért cserébe teljesen meg vagyok vele elégedve és elnézve az újabb testeiket, dolgoznak a tervezési problémákon (a 62es testnek a térde is dupla ízületes és a csuklója is kerekebb, de Mirodoll hivatalosan nekem azt mondta, hogy már a 60 centis új testeknek is kerek a csuklója.)
Kép
Kép

A test módosításai:
Ragasztózás, drótozás, ujjak forró vízben átmozgatása más pozícióba.
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2017.08.22. 18:57

Wintter Rain U-hwa fej (2015-es Normál skin) / Supia duplaizületes test (2009? Normál skin)

Miért: Második testként kerestem a fejhez egy leheletnyit magasabb és husisabb testet, fő szempont volt az esztétika és mozgás egyensúlya.

Színegyezés: Senki ne induljon ki ebből! XD Szerintem vak szerencse, hogy tökéletesen egyezik a fej és a test. A fej elvileg egy volks normál, a test pedig 3. gazdáját örvendezteti, és nem tudom mihez hasonlítani. Annyit tudok róla, hogy még Supia azon időszakában öntötték, amikor nem volt két külön mell opciója ennek a testnek, csak ez.

Illeszkedés: A nyakrés már szinte jó, itt is ráfér egy ragasztózás, mivel ugye fiúfejről beszélünk, de elég egy vékony réteg.

Pózolás és kinézet: Sok kedvenc része van a testnek, ami miatt örülök, hogy megvettem, és persze nem tökéletes, de én úgy érzem ez a végleges testünk.
Kép
Nagyon szépen áll, nem kell vele sokat szöszölni. Nem tudom, hogy a test súlya ezen segít e vagy se, de tény, hogy ha egyszer stabilan leraktad, ő ott áll az idők végezetéig. Ugyanezt magassarkúban még jobban képes elérni, mondhatni a magassarkú lábfeje stabilabb mint a sima. Azzal tud keresztbe tett lábbal, félig behajlítottal és szerintem ha sok türelmem lenne még féllábon is állni.

Kép
Az ülés része kezd el trükkös lenni, de semmi komoly problémába nem ütközünk. Maga a szobor valahogy olyan karót nyeltre sikerült, hogy az első képen látható az "alap" állapota a torzónak. De szerencsére olyan szépen megoldották mind a két torzóízületet, hogy fel sem tűnik, mennyire kell korrigálni rajta. Szép vonalait így is tartja, nincs sehol egy lyuk. Bal alsó képen van teljesen behajlítva, ez a maximum amit ki tudtam belőle hozni. És persze minden komolyabb erőfeszítés nélkül tudja keresztbe rakni a lábát ülve is.

Kép
A combon lévő plusz izület borzasztó előnyös, kis nyelveivel olyan szépen bekattintja a combját és felhúzza a lábát. Itt is végtelenül szépen dolgozták kis, sehol ne törjön meg a formája. A térd dupla ízületéhez kis stratégiát kell alkalmazni, szét kell húzni a lábát, hogy kiakadjon a plusz ízület, de semmi komoly itt sem.


Kép
Szemből az ülés: hajlamos a lábát szétdobni, ha nem ügyelünk rá, de semmi nem gátolja azt, hogy ezt korrigáljuk. Az egyetlen dolog amire figyelni érdemes, hogy a comb tetejénél a gumi rendesen helyezkedjen, mert ha nem teszi akkor eldobja magát hátrafelé.
A térd megint csak nagyon esztétikus, az én ízlésemnek legalábbis tetszik. És persze a forgó combízület is tök jól használható.

Kép
Bemutatnám kedvenc pózomat tőle :D Pro tip: ezt olyan stabilan tartja, hogy ha nem hordozóban hanem csak sima táskában utazik én így rakom el...

Kép
Könyék dupla ízülete. Eddig fel sem tűnt, de nagyon hasonló a minifee-knél alkalmazotthoz. Szintén szét kell húzni, hogy teljesen kijöjjön és alkalmazni lehessen, de utána tartja. Egyetlen érdekesség, hogy kinyújtott állapotban sem teljesen passzol össze a két kar, hanem van egy kis jól látható hatásszünet a kettő között, pedig formára teljesen illenie kellene egymáshoz. Ezt én betudtam annak, hogy a test össze ízülete végtelenül passzos, van ahol túlzottan is!

Kép
Szemből szintén elégedett vagyok a könyökével, lehetne szebb, de már ez is nagyon szép fajta.

Kép
Mind a csukló mind a boka elég gyenge, túl nagy mozgásnak nem ad teret (itt is érdekes, hogy ez nem vonatkozik a magassarkú lábfejre), amit itt látni az a ragasztónak köszönhető. (De azokért a husis kezekért bőven megéri ennyi kellemetlenség...)

Kép
Az én egyértelmű következtetésem, hogy megérte beruházni a supia testbe, amit szerettem volna tőle, azt megteszi, ha ennél több kell, akkor pedig kicsit játszom még vele vagy állványt alkalmazok. :D Végtelenül szép és ezzel egy időben mozgékony. Kis észrevételek: Az egyik lábát szereti felhúzni, ez nem tudom, hogy a fűzés miatt van e, de a másikkal nem teszi. Drótozni felesleges, mint említettem, az ízületei olyan jól passzolnak egymáshoz, hogy a drót ehhez már nem tud mit hozzáadni. Ugyanezért ragasztózni is csak pár kulcsfontosságú ponton érdemes: Boka, Csukló és felső torzó. Ezeken a helyen még hely is van rá, a többi ízülete nem fog passzolni egymáshoz ha ott ragasztózza az ember. Nagyon tetszik maga a test esztétikája és együtt lehet élni azzal a ténnyel is, hogy a nyakában van a melle :D Annak ellenére, hogy jóval husisabb mint azok a lánytestek amikkel eddig találkoztam, és súlyra is messze veri őket, nagyon kecses tud lenni. Valamint sokkal jobban pózol magassarkú lábakkal de én itt most lusta voltam lecserélni :'D
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hibridek

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2017.08.22. 19:29

Dollshe SA Saint fej (20?? Fresh skin) / Resinsoul 'Bigger boy body' (2016 Normál skin)

Miért: Fő szempontom egy magas és vékony test volt, hasonló dollshe testeihez csak kevesebb izomzattal viszont nem akartam dollchateau esztétika felé elmenni..

Színegyezés: Megint csak, nem ajánlom ezt a hibridet, hacsak valaki nem akar dolgozni érte, hogy működjön. A szín egyezésre nem is számítottam és még így is jóval kedvezőbb volt, mint mertem remélni. A fej nem tudom mikori pontosan de a belsejéhez képest nem sokat változott a színe. Resinsoul normálja pedig sokkal pinkesebb lett, mint azt korábban gondoltam volna.

Illeszkedés: A nyak sokkal vékonyabb mint kellene lennie, egy ragasztóréteg kellet, hogy tudjon felfele is nézni.

Pózolás és kinézet:
Kép
Nem vártam túl sokat a testtől, és megvallom, nem is nagyon játszottam mennyire kéne meghúzni benne a gumit, hogy stabilan álljon. Persze képes rá, stabilan megáll és nagyon játszani se kell hozzá, de mindig bennem van a félsz, hogy összecsuklik, talán a vékonyka lábak miatt ^^;

Kép
Ülni, viszont nagyon szépen tud, különböző formákban. Előre-hátra mozog és bár kicsit ki kell akasztani az ízületeket hozzá de szépen tartja.

Kép
A comb plusz ízülete csak körkörös mozgásra hivatott, de végső soron ki lehet akasztani, bár közel sem segít a lában felhúzásában. Inkább a keresztbe-rakásában segít de azt e nélkül is tudja. Megjegyzem, ha a teljes combot kiakasztom akkor felhúzza a lábát és esélyesen meg is tartja, de az nagyon csúnyán néz ki.

Kép
Mind a könyék mind a térdízülete hasonló elven működik, könnyű használni, magától beáll adott pózába. Inkább az egyenes tartással van problémájuk, pl a könyékből simán arcon csapja magát.

Kép
Sokmindenre nem tértem ki a testen, pl a csuklómozgását nehezen tudnám bemutatni, mert egy másik kézfejjel rendeltem (Ezek a Yi test kezei amit kedvesen lecseréltek nekem a cégnél), de tény, hogy bár a kézfejek egy nagyobb és vastagabb csuklóhoz készültek, működnek itt is és elég jól ahhoz, hogy ne okozzon zavart az erőben. Amire fel kell készülni, hogy nem egy pózoló világbajnokról beszélünk, a test nálam karban drótozva van így könnyebben megtartja a dupla ízületnek nehéz kézfejet. A mellkasát mindenképp ragasztózni kellett, ha akartam használni és előredönteni, különben hátracsúszik és felveszi a karót nyelt formát. A lábfejeit kicsinek érzem, stabilitás szempontjából, arra viszont pont jók, hogy sima SD méretű cipőket tudjon hordani. Mindenesetre én még kísérletezni fogok, a stabilabb állás érdekében a hosszanti gumival, de nagyon jól tudtam, hogy melós lesz vele az élet. Ülő és fekvő pozíciókat amúgy nagyon élethűen adja elő, szépen össze tud gömbölyödni és mégse egy szimpla ízületes test, bár nem sokkal többet tud és elégedett vagyok a tudásával az áráért.

EDIT: Igazam volt, meghúztam a gumit és sokkal stabilabb lett a lába ^^
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Előző

Vissza: Kép kerestetik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron