IOS vs Dragondoll

Ha van valami amiről nagyon szeretnél képet de nem tudod hol keresd

Re: IOS vs Dragondoll

HozzászólásSzerző: Smaug » 2012.07.06. 17:05

Hát, ha valóban Soomhoz hasonlítható a színe...akkor az a spektrum ellentétes oldalán van Volks-hoz képest...még akkor is, ha az a Soom történetesen sárgult. Legalábbis mindig így hasonlítgatták a színeket régebben - sárga, mint Volks és Luts, pink mint Soom és Fairyland. IOS új NS-e mondjuk szerintem nem valószínű hogy egy Dollfamily Normal Pinkhez menne, mert IOS-nak volt egy Pink-Normal színe, és ez a szín annál sárgább. Dollfamily Pinkje viszont legutóbbi infóim szerint jóóó rózsaszín.

Nincs konkrétumom neked, de azt mondanám, hogy inkább kerüld a szélsőséges NS színeket (Dragondoll volt a sárga véglet, Dollfamily tudtommal a pink véglet). Valami kellemesen köztes kéne...
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: IOS vs Dragondoll

HozzászólásSzerző: Riaber » 2012.07.06. 20:48

Uhm...akkor mostmár totál nem tudom. ^^; *elveszett az erdőben* De nagyon köszi a segítséget, mert így legalább nem adtam ki pénzt meggondolatlanul.
Legjobb lenne egy IOS test, de nem tudom mikor lesz rendelési periódusban. T_T
Avatar
Riaber
 
Hozzászólások: 696
Csatlakozott: 2010.10.14. 17:17

Re: IOS vs Dragondoll

HozzászólásSzerző: Amaterasu » 2012.07.15. 21:55

Na közben a dolgaim közepette erről a topikról majdnem megfeledkeztem. :T_T:

Sajna költözés meg egyebek miatt végül úgy alakult, hogy nem tudtam elvinni a srácokat Barához, ezért kénytelen leszel az én fényképeimmel beérni. xD

Kép

A betűkön látszanak a fantasztikus egérkezelési skilljeim. x'D Nem hiszem, hogy sikerült teljesen színhelyesre a kép, de azért látszik, hogy a Dragondoll pink egy narancsosabb-barackosabb árnyalat, és szerintem mellette az IOS new normal fullra halványpinknek látszik. xDD Mikoto feje gyakorlatilag érkezése óta dobozban van, úgyhogy biztos, hogy minimálisan változott csak a színe.
Itt van vakuval is.
Szerintem amúgy életben nem kibékíthetetlen a színkülönbség, de állítólag Dragondoll minden tekintetben elég megbízhatatlan, szóval nem tudom, hogy a színeit is változtatja-e, avagy nem. :gah:
BenőHaru-sanMikotoLelleLoránd
Kép
Avatar
Amaterasu
 
Hozzászólások: 1674
Csatlakozott: 2010.03.19. 22:12
Tartózkodási hely: Állatkert

Re: IOS vs Dragondoll

HozzászólásSzerző: Smaug » 2012.07.16. 06:17

Riaber, Luts Super Senior Delf teste nem jöhet szóba? Így a képek és elmondás alapján szerintem a Luts színhez hasonlítania kell az IOS-nak - a világosabb, rózsaszínesebb oldalán van a skálának, de nem az a hiperpink. Az SSDF olyan szempontból is ideális, hogy IOS 70-es teste rendkívül hasonlít a Luts testre (lényegében a karcsúbb változata), ezért a buksik biztos jól mutatnak rajta ;)

Nekem korábban IOS-tól egy Normal Pink testem volt (még az új Normal bevezetése előtt amikor kétfélevolt náluk). Az egy kicsit rózsaszínebb volt a Luts színnél, de nem vészesen. Ha ez most egy kicsit kevésbé rózsaszín annál, akkor elméletben jól illene a Lutshoz.

És ilyen megfontolásból akkor az Infiniti testek is szóba jöhetnek, valamint a Leekeworld színek is felmerülnek (bár ők épp most szüntették meg az alapvonalaikat). Elképzelhető hogy egy Iplehouse NS szín is működhet. Ha megvan a buksid és Pesten jársz, a fenti színeket fel is tudom ajánlani színösszehasonlításra ;)
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: IOS vs Dragondoll

HozzászólásSzerző: Riaber » 2012.07.16. 22:35

Amaterasu: Nagyon szépen köszönöm a képeket!!! Megnyugodtam a fotók alapján, hogy a Dragondoll végleg ki van lőve...

Smaug: De, abszolút számításba vettem az SSDelf testet, mert nagyon tetszik! Pont ezen kattogok mostanság, hogy Dollzone vs Luts (az utóbbi felé húz a szívem). A Dollzone normal pink-jére azt írták, hogy közel áll az IOS new normalhoz, a Luts real skin normal-t pedig már fogalmam sincs honnan szedtem, hogy passzolhat. :D (Már lassan a létező összes "szakirodalmat" áttanulmányoztam. :D)
Most, hogy te is arra a következtetésre jutottál, hogy a Luts real skin normal jó lehet színben, és a 70-es test arányaiban is, így még inkább megerősítve érzem magam a Luts mellett. :D

Iplehouse-t azért zárom ki, mert az a test túl izmos és férfias ehhez a karakterhez. ;)

Köszönöm szépen a felajánlást, ha Pestre vetődök a közeljövőben, lehet, hogy élni fogok vele! :)
Avatar
Riaber
 
Hozzászólások: 696
Csatlakozott: 2010.10.14. 17:17

Előző

Vissza: Kép kerestetik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

cron