Littlefee, Pukifee és Cherishdoll

Ha van valami amiről nagyon szeretnél képet de nem tudod hol keresd

Littlefee, Pukifee és Cherishdoll

HozzászólásSzerző: Shinku » 2013.04.12. 09:09

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy Cherishdoll Faith (21 cm-es) babához méretben egy littlefee vagy egy pukifee illene jobban/lenne arányosabb? A littlefee-k 25 cm-sek, a pukifee-k pedig 15.

Eddig ezt a képet találtam:
Kép
掃除しましょうか・ by ♥ All the Way Down! ♥, on Flickr
Állva túl alacsonynak találom a pukifee-t, mert a cherishdoll babám (Letuchaia) egy alacsony karakter és úgy szeretném, hogy inkább ő legyen az alacsonyabb a két kicsi közül.
Littlefee-s képet nem találtam, de egy LTF biztos, hogy magasabb lenne, de félek, hogy ezzel együtt aránytalan is. A legtöbb yosd-hez mérten Letuchaia nagyon kicsi és aránytalanul néznek ki egymás mellett, viszont LTF-t még nem láttam élőben...

Kép
Making pancakes1 by ♥ All the Way Down! ♥, on Flickr
Ezen a képen, ülve viszont a pukifee-vel tök jól néznek ki egymás mellett és láttam Cherishdoll-Pukifee hibrideket is. Szóval, ha hibridelhető akkor elég arányosak egymással.

Kép
Pukifee, Lati Yellow Sp, Littlefee by honeythorpe, on Flickr
Ezt a képet találtam még, ha jól néztem, akkor a lati yellow sp.-k is 20 centisek, mint a cherishdoll faith vonala.

Előre is köszönök bármilyen segítséget. ^^
Itthon: Alvin (AR - Cien) ● Letuchaia (CD - Vampire Beau) ● Wayne (SD - Shaun) ● Illinois (MNF Chloe) ● Lulu (MNF Ante) ● Ren (MNF Elf Shiwoo) ● Caro (MNF Miyu fej)
▪ ▪ ▪ Blog
Avatar
Shinku
 
Hozzászólások: 1802
Csatlakozott: 2009.10.19. 17:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Littlefee, Pukifee és Cherishdoll

HozzászólásSzerző: Smaug » 2013.04.12. 11:30

Sajnos egyikkel sem arányosak :(

A Cherishdoll Faith vonal egy igen pici, de önmagában arányos baba - kicsi test, kicsi buksi. Egy Minihez, vagy nagyobb babához viszonyítva kicsi elf, manócska jellege van.

A Pukifee egy szuperdeformált baba, aki önmagában nem arányos - picike a teste, ehhez képest nagy a feje. Egy Minihez, vagy nagyobb babához viszonyítva kb. olyan, mint egy játékszer, vagy chibi figura. A Pukifee babák akkor arányosak, ha egy Multihead buksi van a testen (ami egyszerre jó Pukipuki és Pukifee babákra), egy ilyen buksival egy Cherishdoll önmagában arányos kistesója lehet.

A normál Pukifee fej kb. akkora, mint egy Cherishdoll Faith-nek, sőt kicsit nagyobb is, de a teste méretben apróbb. Ugyanez a helyzet a Lati Yellow babákkal, kivéve, hogy nekik az Sp. test hosszított, azon már nem olyan deformáltak - úgy nagyjából Cherish Faith testarányuk van (ha egy normál Pukifee fejet ráraksz egy Lati Yellow Sp., vagy Cherish Faith testre, ugyanúgy Cherishdoll arányú babát kapsz)

A Littlefee egy szolidan YoSD méretarányú, önmagában arányos baba - egy Minihez vagy nagyobb babához viszonyítva olyan ,mint egy méretarányos 1-2 (miniknél 3-4) éves pici gyerek. Egy Cherish Faith babával összehasonlítva következetesen minden aspektusában nagyobb - nagyobb és szélesebb a teste, és nagyobb a feje. Lényegében kicsit olyan, mintha nagyítón át néznéd a Cherishdoll babádat :)

És pár kép amit találtam neked:

http://img.photobucket.com/albums/v366/ ... FtoPKF.jpg
Balról jobbra: Littlefee, iMida Petite, Cherishdoll Faith, Customhouse Bisou Ai, Pukifee

További képek amikből ki lehet indulni:

http://i50.photobucket.com/albums/f324/ ... 000126.jpg
A Soom Teenie Gem egy kicsit magasabb, de vékonyabb, mint egy Littlefee

http://www.denofangels.com/forums/showt ... ost5719903
Customhouse Bisou Ai, Cherishdoll Faith, Volks YoSD (a YoSD egy kicsit tömzsibb, mint a Littefee, de megintcsak az a méret)

http://i87.photobucket.com/albums/k151/ ... C00185.jpg
http://i87.photobucket.com/albums/k151/ ... C00186.jpg
Cherishdoll Faith vs. YoSD - a YoSD-t behelyettesítheted egy Littlefee-vel

http://i521.photobucket.com/albums/w334 ... 0_0250.jpg
balról a harmadik a Cherisdoll, mellette egy Lati Yellow (= arányaiban Pukifee is), amint látni, a Yellow buksija még nagyobb is, mint a Cherish babáé. Nagyon óvatosan kell hajat választani neki, hogy tényleg összeilljenek.

http://img.photobucket.com/albums/v366/ ... _11_in.jpg
A Bambicrony babák a legkarcsúbb és kisebb YoSD méretarányúak közé tartoznak - egy Littlefee-t nem is tudnál belepréselni az ő ruháikba.

És egy nagy Lineup az összes 20-30 centi körüli babáról:

http://kihaku.fi/heaven/pictures/lineup/Petite.jpg
Első és legapróbb a Cherishdoll Faith. A Littlefee-k a 7. és 11. babák (nem értem miért ennyire távol egymástól, tudtommal a LFT fiú és lány testek csak a privát részeikben különböznek, másban nem....)

Ha kíváncsi vagy a lineup többi babájára is, itt megtalálod a listákat: http://www.denofangels.com/forums/showt ... ght=lineup

Ps.: Ha nem sürgős a döntés, akkor legközelebb ha közösen leszünk talin, csak szólj rám, és elviszem neked kicsi Blair-t összehasonlítani :)
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Littlefee, Pukifee és Cherishdoll

HozzászólásSzerző: Shinku » 2013.04.13. 21:16

Húha, ez aztán kielégítő válasz volt, köszönöm! :spark Az első képért nagyon hálás vagyok, na meg a többiért is! :csill: Kár, hogy egyik sem arányos, bár a pukifee mellett az én ízlésem szerint jól néz ki. Mondjuk nem tökéletes, de még alaposan átgondolom ezt az egészet... Legfeljebb nem fotózom majd őket együtt. :'D Bár akkor vehetek littlefee-t is. :)
Amúgy nem sürgős, még az is lehet, hogy végül egy teljesen más tinynél kötök ki. :D Viszont azt nagyon megköszönném, ha egyszer összehasonlíthatnám Letuchaia-t Blair-rel.

Mindenesetre még biztos gondolkodom rajta egy ideig, meg átnézem még egyszer a képeket. :geek:
Itthon: Alvin (AR - Cien) ● Letuchaia (CD - Vampire Beau) ● Wayne (SD - Shaun) ● Illinois (MNF Chloe) ● Lulu (MNF Ante) ● Ren (MNF Elf Shiwoo) ● Caro (MNF Miyu fej)
▪ ▪ ▪ Blog
Avatar
Shinku
 
Hozzászólások: 1802
Csatlakozott: 2009.10.19. 17:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Littlefee, Pukifee és Cherishdoll

HozzászólásSzerző: Smaug » 2013.04.13. 21:54

Szerintem ha nem bánod hogy Letuchaia a nagyobb, akkor a Pukifee még ilyen chibi formájában is eladható kistesó méretűnek, pláne ha nem raksz rá valami orbitális parókát :)

(Ps.: Az ülve összehasonlítós képen azért egymagasak, mert a Cherish baba ül és hátrébb van, a Pukifee viszont térdel ;) Egyébként ülve is kisebb a Pukifee^^ )
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest


Vissza: Kép kerestetik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron