DollLeaves SD fiútest, illetve DollGru színegyezések?

Ha van valami amiről nagyon szeretnél képet de nem tudod hol keresd

DollLeaves SD fiútest, illetve DollGru színegyezések?

HozzászólásSzerző: Koffeey » 2013.06.07. 18:38

Több tekintetben keresnék képeket erről a testről, egyrészt úgy magáról összességében, pózolásáról, stb, másrészt pedig színegyezés terén :munch:
Konkrétan arra lennék kíváncsi hogy mennyire passzolhat színben esetleeeg Luts-hoz, vagy Infiniti-hez (mindkettőnél NS-ben gondolkodok - azt hiszem), mert ez a kettő passzol elméletileg DollGru normaljához, amihez nekem a test kéne :gondol:
(Ezekből a képekből gazdálkodtam)

Na most viszont... amennyire én tudom (nem biztos hogy jól), Luts is pl elég pinkes, nem? Mármint inkább pinkes, mint sárga...? Az én buksim pedig, ami azt illeti, így ránézésre én sárgásnak látom inkább O_o (Na persze lehet sárgult, nem mondom hogy nem xD) Furi, mert pl a fentebb linkelt comparison képeken is elég pinkes a fej, a szintén Kappás blank képeken pedig már olyan sárgás árnyalatú, mint ahogy én azt itthon tapasztalom. Azt nem tudom hogy mennyire lehetett színekben válogatni vásárlásnál, én másodkézből vettem és normal skin volt - ha jól emlékszek - feltüntetve.
(Doll Leaves mellett/előtt Spiritdoll testben gondolkoztam, meg gondolkozok még nagyon most is, csak a horribilis postaköltség tart vissza... esetleg az ő színükről valaki valamit, így kis mellékesként? :blush2: )

DoA-n nézelődtem már, régebben is, mostanában is, sajnos túl sok mindent nem találtam ami segített volna, persze közrejátszhatott hogy nagyon nem vagyunk barátok DoA keresőrendszerével :rolleye:

Ohh, és még gyorsan eszembe jutott :fog: Ahogy így elnézem, Dollzone normáljához pl egy elég közeli találat a DollGru, így egymás mellett én nem sok eltérést látok, ha Dollzone-ból kiindulva esetleg több tapasztalata van (Doll Leaves felé maybe) valakinek ^///^

Bocsánat a kisregényért, meg hogy így egybe sűrítettem a dolgot, de nem szerettem volna több topikot nyitni a gondommal, inkább egybevettem :ded:
KépKépKép
Itthon: Sakkun (BBB Sprite) & Damu (DollGru #6 × DF) & Reita (DF Lance × Impl)
Avatar
Koffeey
 
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2010.01.25. 08:19
Tartózkodási hely: Barcika

Vissza: Kép kerestetik

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron