Belső jelzés megmentése

Útmutatás hogyan fesd ki babádat, hogyan lehet teljesen egyedivé varázsolni vagy csak esztétikusabbá tenni

Belső jelzés megmentése

HozzászólásSzerző: renibetti » 2018.02.04. 21:23

Lenne egy arcfaragó tervem amihez a választásom egy Fairyland littlefee Halloween 17 faceplatte-re esett. A fő gondom viszont az, hogy az arcban lévő felirat kárát látja majd ennek a projektnek, így igazából az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek amivel megmenthető az eredetisége?! Elég lenne az előző tulaj és a fotók róla?! Vagy esetleg a faragást is dokumentáljam biztos ami biztos?
"Winter is coming!"
itthon: Nuada,Hani,Lilith,Mei,Risa,Riku,Hope,Nathaniel,Eric,Vincent,Odette,Micah,Jean-Claude, Milo,Lesszi,Tapani,Amy,Reira,Johnatan-Rick,Alexander,Patrik,Cecili,BC
Úton haza:
Tervben: Eva, testek
Avatar
renibetti
 
Hozzászólások: 595
Csatlakozott: 2010.12.09. 20:02
Tartózkodási hely: Nyárvidék

Re: Belső jelzés megmentése

HozzászólásSzerző: Mithril » 2018.02.20. 15:54

Hm, amit én tennék, az az, hogy valami egyedi, utánozhatatlan és eltávolíthatatlan jelzést raknék belülre, egy olyan helyre, ahol nem fog károsodni. Majd lefotóznám úgy, hogy látszódik az eredeti, meg ez a jelzés együtt. Ez a fotó bizonyítaná azt, hogy ez az a fej, és hogy benne volt az eredeti jelzés.
Remélem, tudtam segíteni. :)
Itthon: Orion (KDF Bory + D.Bory ♂), Zaquarie (SDF Summery '09), Marron (TG Ai/Glati), Alex (KDF Summery '10 ♀), Peppar (WD Strawberry ♂ tan), Mint (TG Sov), RJ (IOS Sezz), Ume (TG Syen), Elliot (DIM Jullis)
blog
Avatar
Mithril
 
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2010.11.20. 13:00
Tartózkodási hely: Nógrád megye


Vissza: Festés, testreszabás és esztétika

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég