Felhasználói Csoportok és Piac Hozzáférés

Olvasd el mielőtt írnál a fórumba! A szabályzat nem ismerése nem mentesít a büntetés alól

Felhasználói Csoportok és Piac Hozzáférés

HozzászólásSzerző: Admin » 2012.10.22. 13:05

A fórumozók védelmére már jó ideje egy lépcsőzetes, hozzászólásokon és tagsági időn alapuló rendszert alakítottunk ki, hogy a privátabb alfórumokat (Piac, Galériák egy része) csak olyanok láthassák, akik már kellő ismerettel rendelkeznek a fórum témáival és a babákkal kapcsolatban.

Jelenleg az alábbi 4+2 Felhasználói csoport működik a fórumon:

Újonc

  • Regisztrált tag, 0 üzenet
  • Jogosultságok: olvashatják a fórumot, de kizárólag a Bemutatkozások részlegbe írhatnak üzenetet, vagy nyithatnak témát.

Friss Fórumozó

  • Regisztrált tag, 25 napnál frissebb regisztráció, 15-nél kevesebb üzenet
  • Jogosultságok: láthatják az egész fórumot, bárhová írhatnak üzenetet, vagy nytihatnak témát - KIVÉVE a Piac részlegbe.

Részleges Piac Hozzáférés

  • Regisztrált tag, 25 napnál régebbi fórumtag, 15-nél több üzenet
  • Jogosultságok: Ovashatják a Piac részleget, azonban csak mint vásárlók, illetve Közös Rendelésekben mint résztvevők szerepelhetnek

Teljes Piac Hozzáférés

  • Regisztrált tag, 70 napnál régebbi fórumtag, 25-nél több üzenet
  • Jogosultságok: Minden fórumrészlegen nyithatnak saját témát, a Piactéren szervezhetnek közös rendelést, eladhatnak és nyithatnak boltot egyedi készítésű tárgyaiknak is.

És a további kettő csoport:

Nem Regisztrált felhasználók: Nem írhatnak a fórumra, és csak az általános információkat tartalmazó részeket láthatják (Hírek, Csevegő/Játékok, Adatbázis, Galéria Plusz/Kép kerestetik, Műhely, Off topic)

Moderátorok/Adminisztrátorok: Teljes hozzáférésük van a fórumhoz, illetve Adminisztrátorok esetében az Admin felülethez. Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzájuk. Az aktuális Moderátor/Adminisztrátor listát megtalálhatjátok ezen a linken.


A Felhasználói csoportok közötti átléptetés automatikus, egy beépített program végzi naponta egyszer. Azonban ha bárki azt tapasztalja, hogy valami nem működik rendeltetésszerűen az átléptetéskor (több, mint 48 óra után még mindig nem kerültél új csoportba, olyan fórumrészletet is látsz/tudsz kommentálni, amihez nem lenne jogosultságod), kérjük, hogy értesítse az Adminisztrátorokat!
Avatar
Admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2011.10.01. 12:51
Tartózkodási hely: A hátad mögött

Vissza: Szabályzat

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron