Royce történetei

szobrászat, írás, divattervezés, tanácsadás stb.

Royce történetei

HozzászólásSzerző: rebi23 » 2010.08.23. 18:43

HÁt lányok ^^; mostanában sokat agyaltam azon, hogy milyen is legyen a múltja a kisasszonynak(Resinsoul Lan) és hát szerintem, még lesz itt egy pár történetecske ;) A lényeg, hogy feltétlenül iskoláslány szerepet képzeltem el neki.
Ez az első, és elég béna lett ^^; @_@ (eléggé elvetemült pillanatomban íródott ^^; ) bocsánat, hogy ilyen hülyeségeknek nyitok témát ^^; , ha nagyon rossz kérlek töröljéek :blush2:
1.:
Elhamarkodott tettek

„Royce Morrison egy nagyon fiatal és törékeny lány. Ismertem őt, de sosem fejtettem meg, hogy mégis mi járhatott a fejében, mikor a semmibe meredve mosolygott egyet és túltette magát minden fájdalmas emléken.”

Egy leányiskola kollégiumában sok-sok olyan dolog történik, ami örökké azé az 4-5 kislányé és senki másé nem lesz. Jó és rossz emlékek a sok beszélgetésről, a sok tanulásról és a sok szabályszegésről. Annyi minden történt abban a kollégiumi szobában a 4 tizennégy éves lánnyal, hogy talán van aki egész életében nem él meg ennyi kalandot, mint ők nyolc év alatt. Patty, Rosy, Lilianne és Royce mindig összetartottak.

A történet ott kezdődött, mikor a hat éves kislányokat elküldték egy bentlakásos leányiskolába, ahol komoly úrinőkhöz méltó nevelést kaptak. A négy lány egy kisvárosban éltek , de mikor eljött a szeptember mind elhagyta azt a helyet ahol addig nevelkedtek és annyi szeretetet kaptak.
A lányok a kollégiumban egy szobát kaptak és nagyon sokszor voltak együtt felejthetetlen izgalmakban.
Az évek egyre csak peregtek lefelé az elmúlás lejtőjén, s a lányok kezdtek igazi úri hölgyekké válni. Kötődtek egymáshoz, mint jó földhöz az egészséges rózsabokor, s szépségük rózsái gyorsan bimbózni kezdtek.
Royce jövője nagyon fényesen alakult, de ő nem akart az lenni amivé őt tenni szerették volna.
Egy nap, eljött a szabadság hete és a lányok elhagyhatták az iskola épületét. Royce ezúttal nem a barátnőivel ment a virágpiacra, csak ment arra amerre a szíve diktálta a lépést.
Beesteledett és a lány eltévedt a sötétben. Zajt hallott a St.Rossilium körút felől, a szíve egyre hevesebben vert és futni kezdett, mint, kiderült, nem jófelé.
Egy férfiba ütközött akiből csak úgy párolgott az alkohol. Rángatni kezdte és berángatta egy sötét sikátorba. A lány remegett, visított és szenvedett. Lépteket hallott. Erre még hangosabban kiabált, a léptek pedig egyre gyorsabban közeledtek hozzá.
Egy határozott és erős kéz letépte róla a férfit, megütötte és a falhoz vágta.
Royce keservesen sírt, és a férfi felemelte a mocskos földről. Magához szorította és a fülébe súgott valamit.
- A Marie StoneLeager Lányiskolába.- válaszolta.
- Rendben. Fáj valamid?
- Nem!- hazudott a lány.
A férfi egy fiatal fiú volt talán tizenhét éves, a haja nagyon érdekesen volt megcsinálva, az arca tele volt piercingekkel, a nyakán egy tetoválás futott fel.

A fiú minden este felment a lányért a kollégiumba és elvitte magával a baráti társaságához. A három lány nem értette mi ez a nagy szerelem, de nem mondták el a nevelőnőknek, hogy Royce nem alszik otthon az utóbbi pár hónapban.
Royce már nem beszélt annyit a lányokkal mint régen és kezdtek eltávolodni egymástól.
Royce egyre szerelmesebb lett, viszont a fiú csak játszott vele.
Olyanná vált mint a ő, cigarettázott, dorgozott és ivott. Nem törődött a barátaival akik végül egyedül hagyták őt. Viszont mikor elment a fiúhoz és kinyitotta szobája ajtaját az ágyban találta egy másik lánnyal.
Dühöngött, ordított sírt és mivel nem volt magánál rájuk gyújtotta a házat.
Csak leverte a gyertyákat az asztalról, amikről eddíg azt hitte, neki vannak kikészítve egy romantikus este hangulatához. Nem tudott magáról, csak beült a lángoló szobába és üveges tekintettel nézte a hálószoba ajtaját, de mikor látta, hogy a ruhája is ég kiment a házból. A háta megégett és az arca is. Royce nem tudta mit is követett el, csak azt tudta, hogy nagyon gyorsan el kell tűnnie az országból.
A tv, az újságok, minden attól a hírtől zengett, hogy egy tizenöt éves lány felgyújtotta barátját, s annak szeretőjét, majd eltűnt. Az ügyet nagyon gyorsan lezárták, mert a fiú nem emelt vádat.
Hogy mi lett Royce Morrisonnal? Felült egy repülőre, ahol megismert egy lányt, aki hallván a történetét azt tanácsolta menjen vele egy olyan programba ahol meghirdetik az új nevén és kiküldik a világ bármely részére, ahol sosem találják meg.
Most értesítették, hogy Magyarországra fog menni, mint Leander Royce White és újra kezdheti az iskolát.mégegyszer bocsánat ^^; tudom, hogy nagyon béna, és bírom a kritikát, úgyhogy nyugodtan javítsatok ki és még meg kérnélek titeket, hogyha ötletetek támad a témával kapcsolatban segítsetek, mert szeretném, ha megvolna a háttértörténete ^///^
előre is köszönöm
Leander White (Resinsoul Lan)
Az álmaink valóra válnak;)
Avatar
rebi23
 
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2010.03.06. 19:18
Tartózkodási hely: Békés megye, Tótkomlós

Re: Royce történetei

HozzászólásSzerző: rebi23 » 2010.08.25. 16:48

Még egy lehetőség


2.
Hát ez egész egyszerűen az előző történet,de csak addíg amíg békésen éli az iskolás éveit ^///^
Egy ártatlan kis pillecukor és mindíg egyenruhában van ^///^

Lányok kérlekszépen segítsetek, hogy melyik illik rá jobban :spark
Légyszi légyszííííííííííííííííííí
Leander White (Resinsoul Lan)
Az álmaink valóra válnak;)
Avatar
rebi23
 
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2010.03.06. 19:18
Tartózkodási hely: Békés megye, Tótkomlós

Re: Royce történetei

HozzászólásSzerző: Smaug » 2010.08.26. 20:13

Rebi, szerintem várd meg, hogy milyen lesz a baba maga, ő biztos megsúgja neked. Abból semmi jó nem sülhet ki, ha csak rá és magadra akarsz erőltetni egy ötletet. Lehet hogy kiderül, hogy valami teljesen más irányba fejlődik a karakter - de a lényeg, hogy az legyen amit Te akarsz, és ne valami amit mi mondunk.

A te babád, a te örömöd, a te döntésed, hogy a legjobban élvezd. Nem sürget senki, cseppet sem kötelező előre kitalálni a háttértörténetet. Minden jön majd a maga idejében ;)

Magával a sztorival kapcsolatban, csak egy tipp - ha komolyan gondolod az írást, akkor szerezz egy bétát magad mellé (az aki elolvassa és kijavítja mielőtt nyilvánosságra hozod ^///^ ).
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Royce történetei

HozzászólásSzerző: Amaterasu » 2010.08.26. 20:30

Szerintem is, ha itthon lesz, biztos megmondja, milyen. ^^ Beni esetében nekem sem voltak teljesen kikristályosodva az elképzeléseim, és igazából itthon derült ki, milyen kis naiv és butuska. :D
Amúgy szerintem tök érdekes az első sztori, de hát teljesen más egy depressziós, elzüllött lány, mint a második verzió, szóval ha nem tudod egyelőre, szerintem is várd meg nyugodtan, amíg megmondja. ;)
BenőHaru-sanMikotoLelleLoránd
Kép
Avatar
Amaterasu
 
Hozzászólások: 1674
Csatlakozott: 2010.03.19. 22:12
Tartózkodási hely: Állatkert

Re: Royce történetei

HozzászólásSzerző: rebi23 » 2010.08.26. 21:36

^///^ Köszönöm szépen ^///^
Azt hiszem rátok hallgatok és várok ^///^
Holnap rendelünk :D :D annyira boldog vagyok
És már nemsokára(az túlzás :gah: ) "elmesélheti, hogy milyen volt az eddigi élete" :D ^3^
Köszönöm szépen
Leander White (Resinsoul Lan)
Az álmaink valóra válnak;)
Avatar
rebi23
 
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2010.03.06. 19:18
Tartózkodási hely: Békés megye, Tótkomlós


Vissza: Egyéb Kreatív Munkák

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron