Oldal: 1 / 1

Barbie

HozzászólásElküldve: 2014.11.23. 23:39
Szerző: shina

Re: Barbie

HozzászólásElküldve: 2014.11.24. 13:38
Szerző: Smaug
Jaj, de szépek mind! Ők még a régebbi Barbie vonulatokból vannak, nem? Mert emlékszem hogy az enyémeknek is hasonlóan a vonásaik, és nagyon szépnek tartottam őket mindig, de mostanában ha játékboltban járok mindig csak olyan deformáltnak tűnő Barbie-kat látok (pedig eredeti Mattel mind)...és mintha a méretük is összement volna.

Egyszer elő fogom venni a régijeimet, és megnézem, hogy tényleg nagyobbak-e a mostaniaknál, vagy csak én nőttem meg időközben (amit mondjuk kétlek, mert elég sokáig Barbieztam, 15 évesen kaptam az utolsót, pedig akkor már rég nem nőttem sehová).

Re: Barbie

HozzászólásElküldve: 2014.11.24. 19:05
Szerző: Zi-chan
Volt pár nekem is ami az eredeti barbie volt, a többségük viszont csak a steffie és társai :D Viszont a legelső képen lévő nekem is gazdagította a gyerekkoromat :D

Smaug, igazad van, kicsit más lett az esztétikájuk, nekem még van egy régim meg egy újabbam is itthon és igazat megvallva nem kisebbek, hanem vékonyabbak D:

Re: Barbie

HozzászólásElküldve: 2014.11.29. 16:34
Szerző: shina
Smaug: De de régiek.Ne is mond! Mostaniak nagyon bénák!! Beszívott fejük van. Elég gebék, viszont vannak jól mozgathatóak is! :spark

Zi: Nyomhatnál egy régi Steffies képet!:D :fog:

Re: Barbie

HozzászólásElküldve: 2015.10.25. 09:11
Szerző: Szabella
Arany ruhás sellőm volt nekem is. Sokáig vágytam rá. Sajnos fogalmam sincs mi lett a Barbie babáimmal ( ha nem us sok, de akadt pár). A mostaniak számomra is mások, de azért néha látok még szépfejűt.