Boldog Születésnapot Dollydreams!

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Boldog Születésnapot Dollydreams!

HozzászólásSzerző: Smaug » 2009.10.04. 00:36

Gondolom észrevettétek hogy néhány apró változáson ment keresztül a fórum az utóbbi két napban - nos az időzítés nem volt véletlen ;)
Egy évvel ezelőtt, Október 4-én nyitotta meg a kapuit Dollydreams, a magyar BJD fórum harmadik verziója, és mennyi minden történt azóta! Ha már csak azt nézzük, hogy az előző fórumról mindössze 25-en jöttünk át és alig egy év alatt ez a szám 81 tagra duzzadt...

Úgyhogy először is szeretném megköszönni az évet Zi-channak, a fórum úrnőjének, aki megalkotta és azóta is fenntartja a mi kis családias BJD sarkunkat az éterben. Nélküled még valahol szétszórva tengődnénk különböző külföldi fórumok útvesztőjében^^
Másodszor pedig hadd mondjak köszönetet az összes fórumozónknak, akik mind újdonságot, izgalmat és beszélgetést hoztak nekünk. Remélem ti is annyira élvezitek a virtuális 'babázást', mint én - mert nélkületek nagyon magányos lenne ez a fórum...

Igaz mi még kicsik vagyunk hogy nagy születésnapi rendezvényeket tartsunk (és egyébként is, egy év még nem olyan hosszú idő...), de azért reméljük, hogy az apró változások elnyerik a tetszéseteket:

  • új emotikon-készlet (gondolom ezt már rég észrevettétek) ami csak ennek a fórumnak lett készítve

  • Kicsit követhetőbb alfórumrendszer: Megszüntettük a Kérdések/Linkek részt, mert tulajdonképpen fedte más fórumrészek témáját és csupán annyi haszna volt, hogy vendégek is írhattak bele. Az Off-topic és a Művészsarok részt kicsit összébbhúztuk, hogy ne foglaljanak akkora helyet és hogy ne kelljen mindenhez ezer kattintás. A Játékok csak kis sorrendbeli változáson mentek keresztül és az Adatbázis is összébb lett rántva.

  • Felfrissítettük a link-listáinkat, hogy a második évünket is naprakészen kezdhessük meg. Jó mazsolázást hozzájuk!

  • Ez még ugyan nem látszik, de végre sikerült megfejteni hogy miért nem működött rendesen az üzenetszámláló és ha minden igaz, most már minden egyes üzenetetek számítani fog a számlálónak (nem csak az eddigi "Megjelenések" üzenetek). Sajnos visszamenőleg nem számlál, de legalább az új üzeneteket már figyeli majd :cool:

  • Fujimiya Aya ragyogó témafotó ötletét kicsit kölcsönvesszük, és meghirdetünk egy kis októberi játékot, a születésnap jegyében. Remélem ti is élvezni fogjátok!

Boldog Szülinapozást kedves fórumozók!
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 6099
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég