Módosítások a Piac részlegben

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Módosítások a Piac részlegben

HozzászólásSzerző: Sheila » 2010.05.18. 17:04

Módosítások a Piac részlegben

Kedves Fórumozók!

Mióta fennáll ez a kicsi fórum, mindenki rendkívül gondosan figyel a szabályok betartására, a moderátorok végtelen örömére.

Sajnos ez alól egy részleg kivételt képez - a Piac megnyitása óta a Piac Szabályzat egy részét következetesen figyelmen kívül hagyjátok, vagy megszegitek és emiatt a Piac részleg (különösen az Adok alfórum) egyre nehezebben navigálható.

A mai nap kicsit kibővítettük a Piac Szabályzatot, és pirossal jelöltük az újdonságokat, illetve azokat a részeket, amelyek rendszeresen megszegésre kerülnek. Kérünk mindenkit, hogy alaposan olvassátok át az új Szabályzatot és ennek megfelelően alakítsátok át a Piacrészlegben nyitott saját témáitokat.

A mai naptól két hét áll rendelkezésetekre, hogy a témáitokat átformáljátok, vagy újat kezdjetek és töröltessétek a régit. A második hét után minden olyan témát, ami továbbra is megszegi a szabályokat le fogunk zárni, és ha a tulajdonosa egy hétig nem jelentkezik, hogy tenne valamit, akkor a hét lejárta után töröljük a lezárt témát.

Ezentúl ha valaki a Piacszabályzatot be nem tartva próbálja használni ezt a részét a fórumnak, akkor először figyelmeztetésben részesül, majd ideiglenesen megvonjuk a piachasználati jogait. Ismételt szabálysértés esetén végleges kitiltás is szóba jöhet.

Ha bármilyen kérdésetek van az új szabályokkal, vagy a Piactérrel kapcsolatban, nyugodtan tegyétek fel itt, vagy keressétek meg bármelyik moderátort. Boldogan állunk rendelkezésetekre!

Köszönettel,

A Moderátorok
BJD addict and damn proud of it!
Avatar
Sheila
 
Hozzászólások: 1425
Csatlakozott: 2008.11.17. 15:24

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég