Nyelvi frissítések

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Nyelvi frissítések

HozzászólásSzerző: Smaug » 2010.09.15. 11:19

Kedves fórumozók!

Mivel pár hónapja kicsit megszaporodtak a szitkozódások a fórumon, melyeket moderálnunk kell, illetve panaszok érkeztek, hogy egyesek üzenetei szinte érthetetlen tagolással/helyesírással íródnak, illetve a színfalak mögött sajnos megtaláltak minket a spambotok, ezért az alábbi változtatásokat eszközöltük a fórumon:

1) Megszüntettük az angolt, mint regisztráláskor választható nyelvet. Mostantól az egész fórum kizárólag magyar nyelven olvasható/használható. Remélhetőleg ezzel valamennyire megnehezítjük a külföldi spammerek regisztrációját.

2) Bevezettük a szócenzúrát. Vannak bizonyos elfogadhatatlan szavak, amelyeket a moderátorok nem kívánnak a fórumon látni, és egyesével kimoderálni. Egyelőre a szócenzúra-lista igen rövid, de igény szerint bővíthetjük. Szóval kerüljétek a közismert szitokszavakat, mert az elküldött üzenetben kellemetlen meglepetésben lehet részetek.

3) Kibővítettük a szabályzatot egy kéréssel, ami az üzenetek alapvető érthetőségére vonatkozik:

A Doll Dreams oldal elsődleges nyelve a magyar. Mindenki ennek megfelelően szóljon hozzá a témákhoz, és ügyeljünk arra, hogy amit leírunk mások számára is érthető legyen, mind mondattagolás, mint alapvető helyesírás szempontjából.


4) Szeretnénk bevezetni egy minimális karakter-követelményt, hogy a céltalan, rövid egyszavas fórumüzeneteket megszüntethessük. Sajnos a jelenlegi fórummotor ezt nem teszi lehetővé, de a küszöbön álló verziófrissítés után újra elővesszük a problémát. Addig is próbáljatok olyan üzeneteket írni a fórumra, melyeknek mondanivalója is van.

Reméljük tetszeni fognak ezek az apró változtatások, és nem okoz majd gondot az új szabályok betartása^^
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 6099
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég