Újabb Piac és hozzáférés módosítások

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Újabb Piac és hozzáférés módosítások

HozzászólásSzerző: Smaug » 2010.12.02. 22:48

Kedves fórumozók!

Most, hogy már ennyire megszaporodtunk, úgy éreztük - és úgy vettük észre, hogy többen hasonlóan vélekedtek - hogy eljött az ideje, hogy kicsit biztonságosabbá tegyük a Piac részleget. Ezért úgy döntöttünk, mielőtt valaki belefogna a nagy vásárlásba és eladásba, hasznos, ha előtte némi tapasztalatot gyűjt a babákról, a rendelések kivitelezéséről és a fórum használatáról úgy általában - és mindeközben a többiek is jobban megismerhetik^^

Négy felhasználó-csoportot tervezünk létrehozni:

Újonc - Azok a frissen regisztrált tagok, akik még nem írtak egy üzenetet sem. Ők nem láthatják a Piacot, és a fórum néhány privátabb részét egészen addig, míg a Bemutatkozások alfórumban meg nem írták a bemutatkozó üzenetüket.

Friss Fórumozó - Mindenki aki már írt bemutatkozást, de még nincs 15 üzenete illetve 25 nap fórumtagsága. Ők a Piac kivételével minden részt láthatnak és írhatnak üzeneteket bárhová.

Vevők - 15 üzenet és 25 nap fórumtagság után megjelenik a Piac, de csak vásárlás és közös rendelésekben való részvétel céljára. Tehát nem árulhat, és nem szervezhet közös rendelést, vagy osztozkodást a fórumozó, aki ebben a csoportban van.

Teljes Piac hozzáférés - 25 üzenet és 70 nap fórumtagság után már teljes hozzáférés jár a Piac részleghez is, így lehet árulni, vásárolni, közös rendelést, illetve osztozkodást szervezni és részt venni bennük.

Terveink szerint a fórum automatikusan fog váltani a csoportok között amint valaki eléri a megfelelő üzenetszámot és tagsági időt - ez naponta egyszer fog frissülni, de elképzelhetőek kis csúszások is. Reméljük így mindenki, aki a Piac használatára adja fejét már kellő tapasztalattal lesz felvértezve, hogy a többiek biztonsággal üzletelhessenek vele.

Egyelőre még a rendszer tesztelés alatt van és nem biztos hogy minden tökéletesen fog működni az elkövetkező pár napban. Ezért ha valaki azt veszi észre, hogy megvannak a kritériumai egy bizonyos csoporthoz, de mégsem tudja használni a megfelelő funkciókat, akkor kérjük írjon itt, vagy szóljon valamelyik moderátornak/adminisztrátornak, hogy utánanézhessünk a problémának.

Köszönettel,

a Moderátorok
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 6099
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég