Új Alfórumok

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Új Alfórumok

HozzászólásSzerző: Admin » 2012.08.13. 21:24

Kedves Fórumozók,

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi két napban kicsit átrendeződött a fórum, eltűnt pár alfórum, mások megjelentek. Igyekeztünk kicsit áttekinthetőbbé és logikusabbá tenni a fórumot. Ebben az üzenetben szeretnénk összegezni, hogy mik történtek és mit hol találtok ezután.

OFF Topic

A Művészsarok alfórumait beleolvasztottuk az Off Topic részlegbe. A régi Anime/Manga alfórum az alacsony forgalom miatt megszűnt, de a benne levő témák - beszédes címekkel ellátva - továbbra is megtalálhatók az Off a Négyzeten részben.

Mivel összevontuk a Rajzok és BJD rajzok részt egy nagy rajzos részleggé, ezért a közeljövőben végignézzük a témákat, és ha valakinek így több, összetartozó témája volna, azokat összevonjuk.

Játékok

A Játékok és Témafotók alfórumokat összevontuk és áthelyeztük a BJD Chat hatásköre alá. Áthelyeztünk ebbe a részbe a Csevegőből is jópár olyan témát, ami inkább kvízes, kérdezős játéknak számít - így az új Játékok alfórumban egyszerre lehet fotós és beszélgetős játékokat játszani.

Galéria Plusz

A Galériákon belül létrehoztunk egy Plusz témát, ahová szeretnénk összegyűjteni a fórumtagok legszebb, legötletesebb fotósorozatait, hogy így inspiráljuk egymást, illetve hogy azok az érdeklődők, akik a fórumnak nem tagjai egy szép betekintést kaphassanak a hobbiba.

Bár ebben az alfórumban nem lehet önálló témát nyitni, bárki javasolhat a Galéria és a Foto Sztorik részből olyan sorozatokat, ami illene a Plusz alfórumba. A Moderátorok egyelőre áthelyeztek indulásnak egy nagyobb adag fotósorozatot, de továbbra is heti, vagy havi rendszerességgel fogunk áthelyezni olyan témákat amit a fórumtagok javasolnak nekünk.

Üres témák törlése

Már pár hete nekiálltunk kicsit takarítani a fórumon, és kitörölni azokat a témákat, amik már értelmüket vesztették - Galériatémák amelyekbből kitörlődtek a képek, elavult Piactémák, elhagyatott kreatív próbálkozások. Kérünk mindenkit, hogy nézze át a saját témáit, és ha találtok olyat, amiben már nincsenek képek, vagy érvényüket vesztették, akkor jelentsétek azokat, az első hozzászólás jobb oldalán látható kis felkiáltójeles háromszöggel, hogy törölhessük őket.
Avatar
Admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2011.10.01. 12:51
Tartózkodási hely: A hátad mögött

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron