Közös Rendelések szabályok és segítség

Az adminok és moderátorok itt üzennek az oldallal kapcsolatban

Közös Rendelések szabályok és segítség

HozzászólásSzerző: Admin » 2013.08.11. 23:22

Kedves Fórumozók,

Az utóbbi pár hónapban érkeztek hozzánk olyan beszámolók, hogy egy-két közös rendelés során a résztvevők nem voltak megfelelően tájékoztatva a felmerült pluszköltségekről (legyen az paypal fee vagy szállítási költség) és ezt nehezményezték.

Ezért a közös rendeléseket szervezők és a résztvevők számára segítségként készítettünk egy alapvető listát, amit minden közös rendelés szervezőnek be kell tartani, illetve egy sablont, amit igény szerint használhatnak, hogy a résztvevőktől a szükséges információkat elkérhessék.

Közös Rendelésekhez szükséges információk: viewtopic.php?f=37&t=5618&p=80617#p80617
Ezt minden rendelés-szervezőnek be kell tartania és előre tájékoztatni a résztvevőket.

Sablon Közös Rendelésekhez: viewtopic.php?f=56&t=5619
Ez egy segítség sablon a szervezőknek, hogy biztos ne maradjon le információ; természetesen mindenki egyéni szájíze és az éppen aktuális babacég honlapjának adottságai szerint használhatja, alakíthatja.

Használjátok egészséggel őket, és ne feledjétek, hogy az Egymásról részlegben leírt vélemények, tapasztalatok továbbra is a leghasznosabb módja, hogy véleményt formáljatok egymásról, és egy-egy tranzakcióról. Ha nem használjátok, vagy nem írjátok meg őszintén a tapasztalataitokat, azzal nemcsak magatoknak, de másoknak is kellemetlenséget okozhattok. Az Adminisztrátorok a fél füllel hallott pletykák, és hónapokkal (évekkel) későbbi magán megkeresések alapján már nem sokat tudnak tenni egy-egy ügyben.
Avatar
Admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2011.10.01. 12:51
Tartózkodási hely: A hátad mögött

Vissza: Bejelentések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron