Huhh hát gondolkodtam már rajta, hogy kink milyen hangja lenne, és hogy egyáltalán milyen stÃlusban beszélnének:
Azure:
Regina Spector (0:48-tól 1:00-ig) Ugyanebben a stÃlusban (más interjúban már nem igazán ilyen), halk, keresi a szavakat, visszafogott. (Bár Azure nem énekel, sÅ‘t elvileg énekhangja sincs különösebben, ez a szám gyÅ‘zött meg, hogy az Å‘ hangja lehetne:
http://www.youtube.com/watch?v=tHAhnJbGy9M )
Anja:
Yulia Volkova Ebben a videóban lehet valamennyit hallani belÅ‘le, angolul nagyon ritkán szólal meg a csajszi, de kis ÃzelÃtÅ‘ hogyan is hangzik amikor Anja majd Nikolai-al veszekszik

Angolúl hangra ugye ugyan ez, csak kis akcentussal. Végignéztem pár interjút de egyszerűen olyan keveset szólal meg, hogy nem lehet kihallani.
Hella/Nikolai:
Anna Walton/Luke Goss (Nuala/Nuada) Szintén nem találtam rendes beszélős klippet, de ebben van néhány részlet. A hangjukat inkább úgy képzelem el, ahogy a filmben használták.
(Loki /még nincs itt de már régóta megvan a hangja/: Olivia Lufkin mind mint énekhang és beszédhang.
Lim /fú közel se járunk de Ãgy zárójelben/: Mamiko Noto E/3 személyben ugyebár.)