A térhódító hadjárat

Csevegős és fotós játékok BJDkkel

A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: Smaug » 2012.04.25. 20:07

Nem tudom más is így van-e vele, de amióta BJD-im vannak, azt veszem észre, hogy lassan kitúrnak a lakhelyemről. Meg kell mondjam, hogy feudális környezetben rendkívül sikeres hódítók és földesurak volnának...

Node lássuk a terjeszkedés történelmét:

1) Kezdetben volt Ezra a fotelágy tetjén, és egy pár cucca az egyik fiókban. Szépen meghúzták magukat.

2) Ezra - és később JD is - ezután egy párnából készült ágyat szereztek a saját ágyam tövébe és a cuccaik lassan belevándoroltak a frissen vásárolt üreges lábtartó-puffba.

3) Az első nagy győzelem az ajtós szekrény két polcának kiürítése és - polc nélkül - babaszobává alakítása volt. Ennek a cslekedetnek valahogy áldozatul esett az ékszeres dobozom is, ami most BJD komódként funkcionál.

4) Hosszú fegyverszünet után, erősítéssel megtámogatva a fiúk kiharcoltak még két polcot, amit szintén babaszobává konvertáltattak. Így már az ajtós szekrényeim 1/3-a az ő birtokukba került. És ne feledkezzünk meg az asztal középső fiókjáról, ami kizárólagos arcfestő-eszköz raktárrá alakult.

5) Észrevétlen gerillahadművelettel a kiegszítők lassan kinőtték a puffot és átvándoroltak a legalsó komód-fiókba, aminek szépen lassan a 2/3-át elfoglalták. Útközben beköltöztek és szinte teljesen elfoglalták a BJD-dobozok és párnák az ágyneműtartómat is.

Ez az állapot tartott volna - helyhiány miatt - még jó ideig, de ellenlépésemként megnöveltem a teret. Az eredmény:

6) A fent említett két ajtónyi szekrény és a fiók (immár a 7/8-a), valamint a puff még mindig az övék. Viszont magukévá tették a "szobáik" alatt található kettő polcot, ahol most csinos kosár-fiókokban sorakoznak az elrendezett kiegészítőik. Az ágyneműtartóban ugyan kicsit engedtek a pozícióból (a dobozok cserébe birtokba vették a felsőbb polcokat) de még most is ott vannak a táskáik (kivéve ami az akasztós szekrényben) és a csomagolóanyagok. Az asztalból pedig immár legalább kettő fiókot akarnak a festős-eszközöknek!

Hát komolyan, lassan az ajtó előtt kell majd aludnom :lol:

Szóval, másnak is vannak hasonló háborús történetei?
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: lilien » 2012.05.03. 11:35

Ezt csak most látom... D:

És igen!

Kezdetben volt Kamoku doboza az ágyam mellett. Ezt később megszüntettük, és vagy a polcon, vagy az asztalomon üldögélt.
Mikor meglett Yuuki is, egy ideig együtt üldögéltek a polcon, aztán rájöttem, hogy nagyon durván porosodik a hajuk, így mikor még ketten csatlakoztak hozzájuk, kiürítettem egy fiókot, ami ki van párnázva, és ott laknak most ideiglenesen.
Viszont mióta a fiókban vannak, sokkal kevesebbet vannak elől (ki gondolta volna?? x"D), és nagyon hiányoznak. :c Valamit ki kell találnom, hogy elől lehessenek. u_u"
Kamoku [bory] • Soshi [syen] • Nathaniel [har] • Anzen'na [chrom] • Ageha [dia] • Gärnet [r.vivien] • Ferena [vivien] • Guren [r.ai] • Kae [r.ai] • Shinichirou [r.chrom]
Layaway is my best friend. OTL
Avatar
lilien
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2010.01.27. 20:10
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2012.05.06. 12:16

Na igen, a térhódító hadjárat :D

Eleinte elég volt egy polc, nem volt sok cuccunk, még osztozkodott is rajta könyvekkel, miegymással, majd a fény miatt átköltöztettem egy szekrénypolcra. Na most itt követtem el az első hibát, ugyanis amíg csak az ágyam feletti kis polcot birtokolta, addig nem volt lehetősége terjeszkedni...amint új terület került a szomszédságba mint a vírus megtámadta azt.
Jelenlegi paktumunk szerint a két gyerkőcnek van 2 polca. Egy a ruháknak, egy pedig a festős/varrós cumóknak, egyenlőre minden cipősdobozokban tárolva de tervezem esztétikusabbá tenni a dolgot valami kis tárolókkal.
Emellett szabad járásuk van a szoba minden sarkában, Aiji legfőképpen az ágyam támláján szeret heszelni, illetve néha még a székem karfáján, Chino az asztalomat foglalta be amint megüresedett rajta az a talpalatnyi hely amit a háziállatom kiköltöztetése generált.
Bár most úgymond békeidők járnak, tudom hogy a térhódításuk közel sem ért véget, várják az utánpótlást hogy újult erővel újabb területeket hódítsanak meg maguknak, kiváltképpen a nyári költözést az ami erre lehetőséget adhat nekik, de akkor már egálban lesz a két csapat, 2-2 ellen :D
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: TodaySzotyi » 2013.11.28. 02:17

A szekrénysorom egy pulton van aminek a két szélén van 1-1 háromszög alakú polc (tetőtéri szoba miatt) aminek három polca van és a baba holmik szépen lassan egyik polcról a másikra vándorolnak és így a legkisebb polcról a legnagyobbra vándoroltak.

KISPOLC:
Ezen a polcon kezdtem el gyűjtögetni a frissen beérkezett dolgokat. Először csak egy paróka volt egy pár cipővel. Később pár ruhadarab is kerül melléjük. Majd beszereztem pár színes kisebb-nagyobb dobozkát meg egyéb más kis mütyürt így a holmik egy polccal lejjebb kerültek.
KÖZEPESPOLC:
A holmik immár dobozokban rendezve tárolódtak. "Baba mütyűrök","Baba ruhák, cipők és a paróka", "Varrós holmik", "Kötős holmik". Majd meg érkezett Nesta buksija és picit átrendeződött a polc. Majd hónapokkal később megjött Candy és ki harcolt magának egy kék-virágos dobozkát és még maradt annyi talpalatnyi hely, hogy a polc szélén üldögéljen. Aztán nem meglett Nesta teste is és a holmik még egy polccal lejjebb vándoroltak.
NAGYPOLC:
Ez a polc kb 1,5x nagyobb a közesebbnél így most van rajta hely rendesen, bár a lányok nem sokszor üldögélnek a polcon, inkább az asztalomon és az asztalom melletti pulton ücsörögnek esténként meg visszaköltöznek az ágyam mellé.
TodaySzotyi
 
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2013.01.13. 21:08

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: NiuKy+ » 2013.11.28. 23:05

Muhaha nálam kezdetben volt egy Kicsi lány egy teljes "szobával" és a babaholmit kilakoltatták az alatta lévő két fiók egyikéből a zoknikat aztán mikor már 3 SD volt az egy kislány mellett elfoglalták az összes fiókot a nagy polc alatt és az az alatti babaszobaméretű nagy polc felét.

a művész cuccaim mindig elfoglaltak egy hatalmas tervezőasztalt és egy három szintes polcot + egy nagy kövér doboz úgyhogy ebben csak annyi volt a változás hogy már nem fértek el kényelmesen, rogyásig raktam mindent

az ötödik SD lakó + kislány után kaptam egy hatalmas szekrényt aminek a dupla polcait azonnal elfoglalták fellül a srácok allul a bigyóik a kisszoba és a többi megmaradt a kislánynak. később Ean érkezésével elfoglalódott a harmadik nagy polc bigyókkal az új szekrényben és a legalsón ki lett alakítva egy lakosztály Eannak és Davidnek.

Elköltözésem után egy egész szekrényt tettek a magukévá egy teljes szobával együtt, mivel "a babaszoba" egyenletesen van borítva babacuccokkal és a bjdkhez kapcsolódó különféle dolgokkal. Most már csak azon dolgoznak serényen, hogy ha megkapom anyukám régi (hatalmas) tükrösszekrényét, azt elfoglalják mint többszintes baba lakótelep :D

Nálunk ők győztek mert egy teljes szoba van szentelve nekik. de a szobán kívül (egyelőre) nincs máshol babacucc, ha kiskutyánk lesz akkor nem is lesz egy jó ideg sehol a szobán kívül :P
Kép

Amy . Terra . David . Vera . Ean . Berni . Ren . Zoi . Sigalit . Bertrand . Damian . Masato .
tervben: Fion
Avatar
NiuKy+
 
Hozzászólások: 3478
Csatlakozott: 2009.06.15. 19:12
Tartózkodási hely: Gödöllő

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: Smaug » 2013.12.03. 21:56

Jelentem, elvesztettem a kanapét is :( Már hónapok óta annyian ülnek kinn vetésforgóban, hogy én csak a legszélén tudom meghúzni magam egy kis reggeli olvasásra....
Kép
I strangled someone with a shoelace once. Does that count as expressing myself through clothes?
Avatar
Smaug
 
Hozzászólások: 5570
Csatlakozott: 2008.09.30. 15:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: lupurt » 2013.12.03. 22:39

Smaug:irigy vagyok, en akkor lennek a legboldogabb ha a lanyok mindig szem elott lennenek. (Biztonsagi okokbol foleg dobozban vannak... >.> )
lupurt
 
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013.02.14. 14:31
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A térhódító hadjárat

HozzászólásSzerző: Zi-chan » 2014.02.01. 12:07

Fejlemény van a térhódításról, jelentem újabb csatát vesztettem...
Napokban kikerült a szobámból a kis tv-m (mert a falra lett a régi nagyobb felszerelve lol, Isao irigy lenne az ekkora osztott képernyőmre) és hát be akartunk rakni egy polcot...igen ám, de így, hogy nincs berakva, tökéletes kis hely lett ahova most már a srácok is be tudnak ülni. És basszus...kibulizták apánál, hogy ne rakjon be polcot, vágjon egy palát amit be tudunk rakni abba a résbe a szekrény hátába (mert amúgy csak polccal lehetne a lyukat betömni).

Jelenlegi állás: 3 polc, és az egy nagyobb ami eredetileg kettő lenne.
Avatar
Zi-chan
 
Hozzászólások: 1355
Csatlakozott: 2008.08.26. 16:40
Tartózkodási hely: Budapest


Vissza: Játékok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron