Útmutató a Galéria Pluszhoz

Leginspirálóbb képeink

Útmutató a Galéria Pluszhoz

HozzászólásSzerző: Admin » 2012.08.13. 20:43

A Galéria Plusz alfórumban szeretnénk összegyűjteni a fórumtagok legszebb, legötletesebb, leginspirálóbb fotóit, történeteit.

Szeretnénk ezt egy közösen válogatott, együtt gondozott alfórummá tenni, ezért bármelyik fórumtag nyugodtan ajánlhat olyan fotósorozatot, amely szerinte méltó helyen volna itt. Minden egyes javasolt témát egyesével megbeszélnek a fórum Adminisztrátorai és Moderátorai és ha ők is egyetértenek a javaslattal, akkor a téma átkerül a Galéria Plusz részlegbe.

Honnan lehet témákat javasolni?

A Galéria és a Foto sztorik részlegekből lehet válogatni. A Galéria 16+ fotói kényes témájuk miatt nem kerülhetnek át ide.

Hogyan lehet témákat javasolni?

Kérjük írj egy Privát Üzenetet az általad ajánlott téma linkjével, és egy rövid indoklással az Admin nevű felhasználónak.

Mi alapján kerülhet át ide fotósorozat?

Kérjük, hogy amikor javasoltok egy témát, legyetek figyelemmel a fényképek igényesek, ötletesek legyenek, hiszen azt szeretnénk, ha ebbe a Galéria részlegbe a valóban nagy odafigyeléssel és kreativitással elkészített fotók kerülnének. Nem várjuk el az abszolút tökéletességet, hiszen elsősorban babagyűjtők vagyunk, nem profi fotósok, de szeretnénk ha a találékonyság és az igényesség egészséges keverékét nyújtaná a Galéria Plusz.

Hozzászólások

Bár önálló témát nem lehet nyitni, de minden itt levő fotósorozathoz ugyanúgy lehet kommentálni, mint a fórum bármely részlegén. Nyugodtan bátorítsátok a fotók megalkotóit, ha tetszenek a képeik.
Avatar
Admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2011.10.01. 12:51
Tartózkodási hely: A hátad mögött

Vissza: Galéria Plusz

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron