Sajnos ez nagyon úgy tűnik, hogy egy tervezésbeli hiba lehet - nem illeszkednek tökéletesen a darabok, és ezért szétnyomják egymást mozgatáskor a nagyon feszes gumi hatására. Nem egyedi hiba, más babacégek is bele szoktak futni ilyenbe - igen hÃrhedt volt pl. a régebbi Volks SD13 térd, ami rendszeresen tört, és Volks nagyon hosszú ideig nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy át kéne tervezni. Végül azt hiszem megoldották a gondot. Lutsnál a Delf bokaÃzületek voltak hasonlóan sérülékenyek, Å‘k nem tudom hogy végül áttervezték-e, vagy más mmódon szüntették meg a gondot.
Érdemes volna DoA-n is keresni még pár embert és mindannyiótoknak Ãrni Dollfamily-nek. Túl sok idÅ‘ eltelt, hogy "garanciális" legyen, szóval ne számÃtsatok rá, hogy DF majd ugrik és kicseréli a testeket (pláne hogy még mindig ugyanolyan tervezési hibásak), de megtehetik, hogy átfaragják a térdeket hogy a késÅ‘bbiekben kiküszöböljék a hibákat...mindenképpen a tudomásukra érdemes hozni.
Addig is, FELTÉTLENÜL lazÃtanotok kell a babáitok gumiján, mindegyik fotón egyértelműen látszik hogy a gumi rettentÅ‘ feszülése szó szerint szétnyomja a darabokat (Dollzone régebbi babáinál minden tervezési hiba nélkül is tönkrementek Ãzületdarabok azért mert annyira fszesek voltak, hogy egyszerűen eldeformálódtak. A műgyanta egy porózus anyag! Ellenálló, de van az a teher ami alatt megnyomódik).
Asami, ha a tested gumija még mindig ugyanolyan feszes, mint amikor legutóbb egy túl rövid gumival megpróbáltam valamennyire legalább meglazÃtani (és azt mondtam neked, hogy FELTÉTLENÜL vegyél egy új gumit, mert ez még mindig túl feszes és
nem lehet Ãgy hagyni 
), akkor egyértelműen lazÃtásra szorulna, különben teljesen tönkre fog menni. Lehet hogy tervezési hiba az eredete, de az, hogy ekkora feszülés alatt tartod a babát, egyáltalán nem segÃt a dolgon...én is szeretem ha a babáim extra feszesek, de rendszeresen ellenÅ‘rzöm hogy minden Ãzületük és darabjuk bÃrja-e és ha bármelyiken változást látnék, AZONNAL lazÃtanék rajta...
A csiszolás-ráépÃtés megoldás pedig csak tovább erÅ‘södött a véleményemben, hiszen ha egy design-hiba van a háttérben, akkor lényegében úgy lenne kiküszöbölhetÅ‘, hogy a hibás részt átépÃti az ember. Ehhez egy tapasztalt modder lenne a legjobb, aki dolgozott már Ãzületekkel. a Volks SD13 térdeket is sokan iparszerűen átfaragták, hogy megakadályozzák a törés kialakulását. Ha valamelyikÅ‘tök esetleg belevágna, akkor tudom ajánlani DoA-n a Cymoril nevű felhasználót - Å‘ igen sok Ãzületet megbabrált kedvére, pózolásjavÃtás céljából, szóval tudja, hogy mit csinál (és nagyon barátságos, közvetlen és segÃtÅ‘kész

)